Radite dok se opuštate: svemirska ležaljka na solarnu energiju iz Massachusettsa

Kreativna ležaljka u parku

Mnogi mladi ljudi, nakon što su vidjeli dovoljno blockbustera s svemirskom tematikom, vjerojatno će htjeti steći privid stolice zapovjednika zvjezdanog broda.

Skupina studenata s MIT-a ostvarila je odvažne snove. Dalje čitamo kako su to postigli.

U razvoju tehnologije za proizvodnju svemirskog pribora, profesor Sheil JFK aktivno je pomagao djeci. Astina, kako su ga studenti nazvali, ugodna je ležaljka na kojoj se možete malo odmoriti u dvorištu obrazovne ustanove dok čekate da započne još jedno predavanje.

Prekrasna ležaljka na solarni pogon

Da bi odmor bio funkcionalno koristan, gornji dio " IPA " opremljen je solarnom baterijom koja vam omogućuje punjenje različitih uređaja: mobilnih telefona, tableta, prijenosnih računala i drugih sitnica bez kojih moderna mladež ne može.

Pogledajte sličan dizajn: Anatomija prozora za podizanje: jedan ili dva pokretna uveza

Važno je napomenuti da je inženjerska arhitektura ćelija solarne baterije izvedena na takav način da se mogućnost punjenja baterija održava i nakon zalaska sunca. Dizajn cijelog proizvoda u obliku petlje izrađen je od mekog drveta.

Ležaljka autorskog djela

Temelj na kojem se nalazi "Iasipi" je zelena poliuretanska ploča s gumenim držačem za stolicu, što vam omogućuje da ga ručno razvučete pod najudobnijim kutom prema suncu.

Za rad u mraku, ovaj je predmet opremljen LED trakom neonskog osvjetljenja, skladno raspoređenom po cijelom okviru. Ova stolica zamagljuje ideju o odmoru i radu.

Ležaljka na solarni pogon

Studenti su uvjereni da ćete, uronjeni u opuštajući futuristički dizajn, moći uživati u procesu pisanja seminarskih radova, a da pritom ne doživite nikakvu psihološku nelagodu kao što je to bilo prije.

Svijetla ležaljka s pozadinskim osvjetljenjem

Kreativna ležaljka s pozadinskim osvjetljenjem-navečer

Zanimljiv interijer: Opuštajuća ležaljka za plažu od interneta. Slično roller coasteru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: