Proizvodnja dizajnerskog namještaja iz Interneta

Dizajnerski namještaj

Namještaj od Ipaina je svijetao, lagan (doslovno i figurativno), zanimljiv i lijep. Ako u vašem domu nema dovoljno elemenata u boji, tada se možete pokušati igrati s ovom kolekcijom-ona će zasigurno ispuniti vaš život radošću i pravim dječjim oduševljenjem i zabavom.

Kolekcija Iphine zamišljena je kao " obitelj namještaja ". Glavna uloga u ovoj improviziranoj "obitelji" dodijeljena je drvenoj kutiji bez dna. Čini se da su svi drveni elementi namještaja "okovani" metalnim okvirima.

Metalne konstrukcije, različite boje, ali svakako svijetle i vesele, odmah privlače oko. Čini vam se da oni, kao da "grle" bazu, odozgo tvore ručke za lako kretanje, a spuštajući se prema dolje, prelaze u noge proizvoda.

Pogledajte sličan dizajn: Genijalna jedinstvenost u neobičnim oblicima dizajnerskih podnih svjetiljki u unutrašnjosti

Dizajnerski namještaj za namještaj je raznolik u boji, obliku, veličini i, shodno tome, mogućnosti primjene. Vaš životni prostor s ovom kolekcijom bit će lakši, prijateljskiji, svjetliji, zanimljiviji i osobniji.

Takav će se namještaj posebno dobro uklopiti u "retro" stil, ali to nije ograničenje, pa možete pokušati uvesti kutije u svoj interijer, dragi čitatelji naše stranice.

Namještaj Les frères Plo od Gaspard Graulich

Raznobojni učvršćivači na namještaju

Ormar s niskim nogama

Visoke noge na postolju

Široki pijedestal

Veliki pijedestal

Dijelovi od pijedestal

Zanimljiv interijer: Gumbi u neočekivanim nominacijama na desetak komada konceptualni dekor namještaja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: