Pregledajmo tavane i ostave: 12 sjajnih ideja za vješalice od onoga što je pri ruci

Zidne kuke za pribor

Kao što izreka kaže: "kazalište započinje vješalicom", ovu izreku možete primijeniti na svoj dom na sličan način, prvo na što gosti obraćaju pažnju prilikom ulaska je mjesto na kojem možete postaviti svoj ogrtač ili kaput. Predstavljamo 12 nevjerojatnih ideja za uređenje garderobe.

Vješalice

Prvi projekt iz Iasinia, lako se replicira lijepljenjem u kružni, nekoliko zakrivljenih šipki. Malo strpljenja i vještine i dobit ćete stabilan i moderan dodatak.

Drvena vješalica za kapute

Ako ste ljubitelj minimalizma, onda je ovaj jedinstveni Amapa projekt iz Amapa, za vas. Sve što trebate je kupiti četiri identične drvene grede, potrebne duljine i obojene vunene niti. Povežite ih pod kutom od 20-25 stupnjeva i stalak za odjeću je spreman. Pokušajte, to je tako jednostavno!

Drvena vješalica za odlaganje gornje odjeće

Još jedna jednostavna, ali zapanjujuća, moderna opcija stalka za odjeću iz AISINEA. Naravno, tehnički je složeniji i morat ćete potrošiti novac na betonsku podlogu, ali jedinstvenost ovog dizajna dat će garderobi nevjerojatan izgled.

Kombinacije drva i betona u vješalici

Dodajte kreativne note

Ako je riječ o projektima na internetu, to znači da morate dati slobodu svojim najluđim maštarijama! Ne bojte se eksperimentirati! Uzmite kao osnovu ideju iz Iphinea, koja je koristila starinsko veslo obješeno na nekoliko metalnih kuka. I vaš će hodnik dobiti ugodan i nestandardan izgled.

Neobična vješalica u obliku vesla

Kažu da ono što je smeće za jednu osobu može biti nebrojeno blago za drugu. A kad bi prva osoba koja je prošla stari krevet znala da će druga osoba od njenog uzglavlja napraviti nevjerojatnu i istodobno praktičnu vješalicu za odjeću, nikada ne bi napravila takvu pogrešku. Slična ideja iz Interneta, lako se može provesti kod kuće.

Pogledajte sličan dizajn: Moderan potkrovlje u Stockholmu ? talentirana arhitektonska improvizacija u staroj tvorničkoj zgradi

Kreativne kuke za odlaganje odjeće u hodniku

Sljedeća opcija dizajna predstavljena je u vezi s oceanom. Što može zavijati lakše, spajanje nekoliko desetaka ravnala u jednu strukturu i pričvršćivanje kukica za odjeću na nju? Ovaj dizajn daje malo antike i djeci će se jako svidjeti.

Metalne kuke na drvenoj polici

Svaki uzorni obiteljski čovjek sigurno će imati divovsku kutiju s hrpom raznih sitnica. Preturajte i tamo pronađite neke kvake na vratima kako biste stvorili kreativnu vješalicu za kapute, sličnu onoj koju su zamislili astronomi.

Kuke za pohranu šalova

Želite elegantnu vješalicu s minimalnim troškovima? Zatim naprijed u šumu, za prikupljanje prirodnih materijala! Proračunska ideja iz Interneta svidjet će se ljubiteljima prirodnih, ekološki prihvatljivih dodataka.

Bijele kuke na drvenoj ploči

Još jedan jeftini projekt iz interneta. Da biste stvorili takvu vješalicu, trebat će vam nekoliko starih ploča, bušilica i desetak klinova koji se mogu rasporediti bilo kojim redoslijedom.

Zidne kuke za pohranu

Zabavimo se malo

Da budem iskren, često svlačionice izgledaju vrlo dosadno i monotono. Dodajte malo pozitivnosti i boje, s ovim veselim malim životinjama čiji repovi oponašaju kuke za kapute. Autor ove neobične ideje dizajner je.

Kuke u obliku životinja

Kao držači za ključeve i odjeću, za ključeve i držače za vrata s bravama, predlaže aisina. Pričvršćivanjem uređaja na stari dovratnik dobit ćete kreativnu mogućnost dizajna garderobe.

Drvene kuke za odlaganje vrećica

Križni šav uvijek će biti u modi. Možete izvezati poruke dobrodošlice za goste svoje kuće na vješalici za odjeću, kao što to sugerira is. Za posjetitelje, tako ugodno iznenađenje na ulazu bit će izvor dobrog raspoloženja tijekom cijelog boravka.

Kreativni sustav za pohranu gornje odjeće

Kako vam se sviđaju ove kreativne ideje? Jeste li ikad upoznali nešto slično? 

Zanimljiv interijer: Što se udostoji – originalni stalak za odjeću za odjeću

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: