Poznati kreativac iz Interneta vješto je utjelovio veličinu oceanskih valova u novoj kolekciji tapeciranog namještaja

Kožne fotelje

Svakim danom umjetnici, arhitekti i dizajneri sve više traže inspiraciju od same prirode. I doista, što može biti savršenije od nje?

Danas čitateljima dizajnerskog muzeja predstavljamo novi izum modnog dizajnera na Internetu. Ova nevjerojatna serija tapeciranog namještaja razvijena je u sklopu izložbe suvremene umjetnosti i dizajna u Londonu.

Prekrasan kauč

Osnova ideje nije bila ništa drugo nego kretanje oceanskih valova. Zatvorite oči i zamislite da ležite na vodi raširenih ruku i lica izloženih toplim sunčevim zrakama. Ovaj je o jećaj možda jedan od najugodnijih koje o oba doživljava: mekoća, mirnoća i blažen tvo.

Pogledajte sličan dizajn: Luksuzno Ogledalo iz Art Studios Aisne tajanstveni sjaj dijamantnih lica

Lijepa fotelja

Sada postoji prilika da iskusite slične osjećaje iz udobnosti svog doma. Nova nevjerojatna serija tapeciranog namještaja izrađena je od prave kože i antilopa, a njegova je konstrukcija izrađena na takav način da krivulje namještaja slijede oblik ljudskog tijela.

Stroge stolice

Zapanjujuća stolica

Jedinstveni dizajn stolice

Možete sjediti na njemu ili ležati, kao u ležaljci, prepustiti se snovima, čitati knjigu ili pregovarati. Osim toga, fotelje i sofe nisu samo udobne, već izgledaju zanimljivo, elegantno i moderno iz bilo kojeg kuta. Oni će biti izvrstan dodatak dizajnu dnevnog boravka ili ureda

Skica kožnih fotelja i sofe

Zanimljiv interijer: Čudesna kolekcija Aina od autora asa za ASA

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: