Polica” Abeceda ” Lincolna Kaiiva kao modul razdjelnika životnog prostora

Kreativni ormar za police u obliku slova latinične abecede

Fascinantna aktivnost za posjetitelje stranice muzeja dizajna može biti naručivanje stvari, pogotovo ako je pronađeno zanimljivo i osebujno rješenje za njihovo pohranjivanje. Primjer je originalna polica finskog dizajnera, koja je izrađena u obliku slova latinične abecede.

Takve police mogu postati ne samo prikladne, korisne i prostrane, već mogu riješiti i dizajnerske ideje prilikom podjele sobe na zone. Ideja stvaranja takvog stalka više nije nova, ali dizajneri ne odbacuju tu ideju i pokušavaju nastaviti raditi na njoj, nadajući se da će na kraju dobiti nešto zanimljivije i, ako je moguće, praktično.

Pogledajte sličan dizajn: Idealno dizajnersko rješenje-kamini u unutrašnjosti dnevne sobe. Puno fotografija!

Autor Novosti je Lincoln Kaiiva, koji je rođen u Ugandi. Na kraju se preselio u Finsku, gdje je diplomirao na Sveučilištu za umjetnost i dizajn u Helsinkiju. Predstavljeni originalni ormar za police za police može se nazvati prvim djelom koje je izvedeno pod markom dizajnerskog studija, a osnovao ga je majstor dizajna iz Finske.

Prekrasan ormar za police u obliku slova latinične abecede

Novi model ormara autor pozicionira ne samo kao odjeljak, već najvjerojatnije kao razdjelnik prostorije. Odnosno, može se uspješno koristiti u dnevnoj sobi ako postoji potreba za odvajanjem radnog područja od rekreacijskog područja.

Prekrasan ormar za police u obliku slova latinične abecede

Šik ormar za police u obliku slova latinične abecede

Zanimljiv interijer: Izvorni sustav regala " IPA " genijalna ideja jednostavnosti od dizajnera IPA

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: