Originalne i koncizne police od strane dizajnera asa-asa

Lijepa zidna polica asa od asa & asa; asa-asa

Danas ćemo vas u našoj novoj priči upoznati s kreativnim i inspirativnim dizajnom zidnih polica za zidove, koji su dizajnirali i oživjeli talentirani zaposlenici u AZ i az-az.

Uživajmo u predstavljenim šarenim fotografijama i pogledajmo nevjerojatne ideje za dekor i rješenja implementirana u ovim kreativnim remek-djelima.

Čudesna zidna polica asa od asa & asa; asa-asa

Razvoj ovih originalnih i fantastičnih komada namještaja stručnjaka inspiriran je oblikom ledenog brijega s višestrukim kutovima i lakonskim trokutastim okvirom.

Predivna zidna polica asa od asa & asa; asa-asa

Kolekcija AZIPA skup je polica različitih veličina i silueta koje su proizveli talentirani obrtnici koristeći mramor svijetle teksture i metalne šipke kako bi oblikovali skulpturalnu kompoziciju.

Pogledajte sličan dizajn: Dizajn sportskih tenisica iz Japana

Nevjerojatna zidna polica asa od asa & asa; asa-asa

Ove stavke slušalice imaju jednostavan i koncizan stilski dizajn i gracioznu siluetu, zbog čega se savršeno uklapaju u bilo koju atmosferu apartmana, ne samo modernu, već i tradicionalnu.

Osim toga, izgledat će savršeno u dizajnu hodnika, spavaće sobe ili kuhinje. Na sljedećim fotografijama možete vidjeti izgled različitih dizajna iz ove kolekcije.

Izvrsna zidna polica asa od asa & asa; asa-asa

Iznimni predmeti za uređenje i uređenje interijera od majstora Ace i Ace-Ace fantastični su i inovativni proizvodi za preobrazbu ukrasa bilo kojeg stana.

Izvorni izgled u obliku ledenog brijega, lakonski i kreativni dizajn izrađen pomoću metalnih šipki, kao i raznolikost veličina i oblika privlače veliku pozornost i interes javnosti.

Neusporedive zidne police asa od asa & asa; asa-asa

Neobične zidne police asa od asa & asa; asa-asa

Dekor proizvoda dizajnirali su i oživjeli stručnjaci za Asa (Lucas Stoppel) i asa-asa (Jean-Charles Keane) .

Zanimljiv interijer: Originalne i ekskluzivne police izrađene od blokova od strane dizajnera na Internetu s naslovom " Za Moje omiljene stvari "

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: