Opustite se u potpunosti: stolica s pupoljcima Emanuelea Maginija

Crvena stolica u obliku cvjetnog pupoljka

U dizajnu nevjerojatne fotelje, umišljenost Emanuelea majinija, ideja neograničenog odmora sama sa sobom u potpunosti je pronašla odraz. Kao što znate, stanovnici velikih gradova rijetko se nađu u takvom okruženju.

Stoga ideja Milanskog dizajnera najbolje odgovara potrebama našeg vremena. Pozivamo posjetitelje naše stranice da je bolje upoznaju.

Sama priroda pomogla je autoru ove fotelje marke Iphine pronaći optimalan oblik. Njegovi se dijelovi međusobno kombiniraju, tvoreći strukturu sličnu cvjetnom pupoljku, što vam omogućuje postizanje udobnosti.

Pogledajte sličan dizajn: 40 stvari zbog kojih ćete se smrznuti od oduševljenja: jednostavne i genijalne ideje

Čudesna fotelja u obliku cvjetnog pupoljka

Unatoč činjenici da stolica doprinosi maksimalnoj privatnosti, može se koristiti ne samo za opuštanje, već i za rad. Dakle, unutra se nalazi mala radna ploča na koju je lako postaviti prijenosno računalo ili dokumente. Rad će se odvijati u atmosferi potpune tišine.

Lijepa fotelja u obliku cvjetnog pupoljka u obliku cvijeta

Zanimljiva činjenica: ovaj komad namještaja stvoren je za upotrebu ne kod kuće, već na javnim mjestima: modernim knjižnicama i kreativnim uredima, jer je na poslu važno da osoba neko vrijeme bude sama.

Prekrasna fotelja u obliku cvjetnog pupoljka u obliku cvjetnog pupoljka

Zanimljiv interijer: Napravite prvi korak prema udobnosti: nevjerojatna fotelja za animaciju Freia Suelle

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: