Nokti za namještaj i ukrasni gumbiizvori inspiracije za dizajn modernog interijera

Krevet s tapeciranim uzglavljem

Ništa ne ukrašava sobu poput prekrasnog namještaja. Materijal, tekstura i stil kombiniraju se u jednu cjelinu kako bi stvorili dom iz snova. Ali ne samo prirodno drvo doprinosi stvaranju ugodnog interijera.

Gumbi u presvlakama

Presvlake također pretvaraju predmet u nešto novo. Na primjer, uzglavlje dovršava sastav u spavaćoj sobi. Brda i udubljenja stvorena gumbima klasik su koji ostaje relevantan u svakom trenutku.

Leđa jednostavnog oblika, zahvaljujući nedostatku zakošenih kunaova, čine ovaj projekt jednostavnim za izvođenje. Ako prvi put stvarate takvu stvar, unaprijed označite mjesta za gumbe pomoću gumba i počnite raditi od središta do kunaa.

Pas na krevetu s visokim uzglavljem

Krila na uzglavlju presvučena čavlima unose dodatni šik u vašu sobu.

Krila uzglavlja tapecirana noktima

Ali na taj način možete ukrasiti ne samo uzglavlja. Otoman s takvim dodatkom može se koristiti i kao sjedalo i kao stolić za kavu.

Stolić za kavu presvučen tkaninom

Pogledajte sličan dizajn: Jednostavnost oblika, ugodna oku i transformira okolni prostor. Rasvjetna tijela – budite uvijek u temi

Pladanj na stoliću presvučenom tkaninom

Takva jednostavna tehnika pretvorit će klupu u remek-djelo. Može se staviti ispod prozora kako bi uživao u suncu dok sjedi na njemu, a može se koristiti i kao stolić za kavu.

Svestrana tapecirana klupa

Svestrana klupa s presvlakama na prozoru

Nokti u presvlakama

Nokti za namještaj koriste se desetljećima, ali sada je ova tehnika dobila drugi vjetar. Podebljani uzorci i neobične tkanine vratili su se na vrhunac popularnosti.

Unatoč činjenici da su češće pokazatelji luksuza, izrada takvog predmeta interijera vlastitim rukama prilično je jednostavna, štoviše, uz minimalne troškove.

Svjetiljka na noćnom ormariću

Nokti za namještaj u uzglavlju

Korištenje čavala za držanje tkanine na kunau klupe ili stolice čini je ne samo sigurnijom, već i ljepšom.

Nokti drže tkaninu na kunau klupe

I dno i stranice u stolici postat će elegantniji sa srebrnim glavama noktiju.

Nokti kao ukrasni element u dizajnu stolice

Isprobajte, eksperimentirajte i zabavite se s uređenjem interijera, a Muzej dizajna uvijek će vam pomoći s novim idejama.

Nokti kao ukrasni element u dizajnu stolice

Zanimljiv interijer: Novi život za stare stvari: svježi načini korištenja Vintage kovčega u interijerima

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: