Nevjerojatne tkanine za proljetno ažuriranje uređenja vašeg doma

Slike od tkanine na zidu u dnevnoj sobi

Jedan od najjednostavnijih načina ažuriranja interijera vašeg doma je dodavanje nekoliko grafika šarenih tkanina na zidove soba, ali za to apsolutno ne morate ići u najbližu trgovinu i trošiti novac iz obiteljskog proračuna.

Dovoljno je koristiti one tkanine koje imate u svojoj smočnici, a opina (domaći umjetnički projekt za zidove) pomoći će vam da ostvarite svoje planove.

Već smo više puta pisali o takozvanim projektima na stranicama muzeja dizajna, a danas će naš razgovor biti o svijetlim i šarenim idejama za ukrašavanje zidova u vašem stanu uz pomoć raznobojnih Tkanina.

Uokvirivanje zidne umjetnosti tkaninom

Ako još uvijek imate komade tkanine, tada će vam trebati za ukrašavanje zidova domaćim otiscima. To je vrlo jednostavno učiniti: pokrijte kvadratni komad debelog kartona krpom, stavite ga u okvir i otisak je spreman.

Na zid možete objesiti nekoliko domaćih slika, kao što je prikazano na fotografiji, a vaša će soba dobiti potpuno novi izgled.

Geometrijski uzorak na slikama od tkanine na zidu u dnevnoj sobi

U dječjoj sobi možete napraviti matricu prvog slova imena vašeg djeteta od raznobojne tkanine na običnoj osnovi, a umjesto uobičajenog okvira napravite otvorene monograme od gipsa.

Pogledajte sličan dizajn: Naljepnice iz dizajnerskog studija Za Dizajn-dodajte eleganciju i stil starim vratima

Oko takvog domaćeg umjetničkog djela pomoću šablone možete nanijeti raznobojne siluete letećih ptica, a san vašeg djeteta bit će miran i šaren.

Podebljane izjave svijetlih isječaka

Iphine (Jaime) iz "Iphine. R. A. F. T. "preporučuje upotrebu raznih šarenih i prilično odvažnih domaćih grafika u unutrašnjosti : na primjer, crna silueta losa na bijelo-žutoj pozadini oživjet će vašu sobu u sivim tonovima.".

Slika u okruglom Vintage okviru za vrtić

Okrugli okvir sa slikom

Računalni kutak u strogim bojama oživjet će nekoliko domaćih grafika sa svijetlim geometrijskim tkaninama s jedne strane i reprodukcijama umjetničkih djela u žutim okvirima ispod stakla s druge strane.

Slika od tkanine na antiknoj komodi

Dizajner "IPA + IPA" (Rocsi) iz "IPA + IPA" napravio je prilično originalnu umjetničku kolekciju koristeći samo tkaninu, spajalice i vruće ljepilo.

Također se možete okušati u izradi vlastite kućne galerije, koristeći stare komade tkanine, klamericu i ljepilo, a zatim ukrasite zidove svoje kuće domaćim otiscima.

Slika tkanine u unutrašnjosti

Slike od tkanine na zidu u radnoj sobi

Umjetnička instalacija s takneja na zidu

Rad s različitim tkaninama pruža vam neograničene mogućnosti za stvaranje jedinstvenih umjetničkih djela koja su jednostavni, a opet lijepi primjeri narodne umjetnosti.

Zanimljiv interijer: Moderna platnena tkanina U modernom interijeru dodajte svijetlu karizmu svom domu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: