Neobične reciklirane podne svjetiljke: kako je Tom Martins sastavio svjetiljku iz perilice kunalja i fotoaparata

Neobične podne svjetiljke: kolekcija podnih svjetiljki Toma Martinsa

Stvarnost čovjekov um doživljava na različite načine: kroz prizmu osjećaja i osjećaja, pod utjecajem odgoja i bogatstva unutarnjeg svijeta. Nekome je suđeno da se rodi izvršna sila, nekome obrnuto. To nije loše, prakse često rekreiraju nacrte velikana. Bez njih naš život ne bi izgledao onako kako smo ga navikli vidjeti. Ali jedinice dolaze opovrgnuti postojeće dogme, pokazati veličinu svog talenta. Dokaz tome je veliki broj stilova i trendova u umjetnosti, zapanjujuća, ponekad šokantna djela nadarenih ljudi. Neobične podne svjetiljke zadivljuju oko svojom osobnošću i ekscentričnom izvedbom.

Posjetiteljima naše stranice Muzej dizajna pruža se uspješna prilika da nauče o kreacijama inventivnih umjetnika svijeta dizajna; uronite u atmosferu ljepote, senzualnosti, genija. Inspiracija posjećuje neočekivano i prolazno, glavna stvar je uhvatiti ovu pticu sreće, a ona će zasigurno donijeti slavu i prosperitet. Ideja se rađa u čovjekovoj glavi i stječe otpornost.

Portugalski dizajner Tom Martins osmislio je originalni projekt podne svjetiljke koji može donijeti smislenu raznolikost čak i najkonzervativnijem dizajnu. Model se temeljio na principu pretvorbe i prenamjene nepotrebnih predmeta.

Dakle, strop je izrađen od istrošenog bubnja perilice kunalja. Funkciju nogu obavlja stativ iz stare kamere. Zbog jednostavnosti upotrebe, proizvod se široko koristi u svim sobama kuće: u spavaćoj sobi, kuhinji i dnevnoj sobi.

Pogledajte sličan dizajn: Arhitektonsko slikarstvo: obrnuti svjetovi na slikama Sinthe Vidal

Predstavljene svjetiljke moći će savršeno ukrasiti ukras, dizajniran u različitim stilskim smjerovima: ne samo tradicionalne klasike, već i ultramoderni dizajn. To ih čini funkcionalnijima i praktičnijima za upotrebu.

Strukturna značajka ovih svjetiljki omogućuje podešavanje visine. Ovisno o širini vaše mašte, sjenilo Može biti ukrašeno gotovo bilo kojim ukrasnim elementom: od maskirne mreže do vrpce omotane oko sjenila. To će vam pomoći stvoriti mistično i kreativno okruženje u unutrašnjosti koje će zadiviti maštu i privući pogled svojim jedinstvenim i spektakularnim izgledom.

Dizajner nudi razne mogućnosti dizajna svjetiljki. Neobične podne svjetiljke su lijepe u svojoj izvedbi. Mogu se koristiti i u stambenim i u poslovnim prostorima. Nestandardna stilska izvedba predstavljenih modela dat će atmosferi vaše sobe izražajnije note.

Međutim, konceptualna ideja u početku uključuje aktivno kreativno sudjelovanje potrošača. Sigurno će se ova značajka svidjeti mnogim posjetiteljima

Jedinstvena podna svjetiljka Toma Martinsa

Žuta podna svjetiljka Toma Martinsa

Siva podna svjetiljka Toma Martinsa

Neobična podna svjetiljka Toma Martinsa

Kreativna podna svjetiljka Toma Martinsa

Abažur podne svjetiljke Toma Martinsa

Jedina podna svjetiljka Toma Martinsa

Prekrasna podna svjetiljka Toma Martinsa

Neobične navlake za podne svjetiljke Toma Martinsa

Zanimljiv interijer: Neobične podne svjetiljke iz kolekcije Aina Philipa lisboe: trijumf odvažnih i lijepih oblika

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: