Nenadmašna ekstravaganca svjetlosti, kao glavni element pravilnog dizajna prostora-veličanstveni dizajn rasvjete u baru u Kini

Projekt grupe asa. asa. asa

Izuzetna ljepota projekt je stvorio grupa od.N.D. Luksuzni bar je utjelovljenje modernog Šika i sjaja, takav veličanstveni rezultat postignut je zahvaljujući jedinstvenom sustavu rasvjete i kaskadi reflektirajućih površina.

Dizajneri su koristili maksimalnu maštu, tehnologiju, hrabra rješenja i vizualne iluzije kako bi oblikovali veličanstven prostor s luksuznim dizajnom interijera.

Vizualne iluzije u dizajnu zgrade

Amaina se nalazi na prvoj razini Amaina u gradu Guangzhou, Kina. Dobitnik je prestižne nagrade za televiziju& 2014. godine.

Veliki otvoreni prostor ima ostakljenu fasadu s tri strane, u ovom slučaju umjesto tradicionalnih rješenja za postizanje privatnosti koriste se svjetlosne trake koje se poput kaskada vodopada igraju s odsjajem.

Imaju svojstva mijenjanja intenziteta pozadinskog osvjetljenja, pa čak i njegove sjene. Dakle, u baru možete lako promijeniti ne samo opći izgled, već i atmosferu, ovisno o potrebama.

Pogledajte sličan dizajn: Amber Lewis. Amber Luis. Dizajner interijera. Projekt male dječje sobe u stambenoj zgradi u Los Angelesu

Bar u Guangzhouu

Pozadinsko osvjetljenje trake mijenja intenzitet i boju

Ekskluzivni dizajnerski namještaj

Prostor je vizualno podijeljen u tri dijela: to je zajednička dvorana, bar s originalnim pultom i salon na drugom katu. Za uređenje zona koristi se ekskluzivni dizajnerski namještaj, jedinstveni pribor, veličanstveni lusteri.

Bar s originalnim pultom

Dnevni boravak na drugom katu

Dizajn interijera hotela u Kini

Cijela unutarnja školjka obložena je samo onim materijalima koji odražavaju svjetlost: to su polirani mramor, ogledala, staklo, metalne ploče. U unutrašnjosti se nalaze Kreativni dizajni i očaravajuća igra oblika, tekstura, svjetla i sjene.

Svi zajedno, ti se elementi spajaju u fantastičnu sliku, gdje je atmosfera pomalo bizarna.

Složeni dizajn, monotonija palete, obilje svjetla i boja, unatoč svoj zamršenosti, izgledaju prilično lako uočiti, što samo po sebi privlači kupce, potičući ih da iznova i iznova posjećuju bar.

Zanimljiv interijer: Volumetrijske svjetiljke za moderan i funkcionalan raspored sobe

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: