Nagradni baloni s vlastitim rukama-još jedna elegantna ideja iz nemirnog Interneta

Uradi Sam vruće ružičaste balone

Nadamo se da će se posjetitelji naše stranice o dizajnu interijera sjetiti kako je Azipa organizirala nezaboravan odmor za svog ljubavnika. Danas započinjemo putovanje kroz druge projekte djevojke.

Stvaranje nagradnih kuglica autora nadahnuto je raznim filmskim nagradama. Ako planirate zabavu s puno natjecanja, možete iskoristiti ove smiješne figurice. Takva se ceremonija može nazvati nagradom balona, zabavna je i štedi vam proračun.

Prvo morate odabrati nekoliko nominacija i organizirati glasovanje u svakoj od predviđenih Kategorija. A onda će doći svečana dodjela nagrada pobjednicima.

Napravite balone s čestitkama

Potrebni materijali:

  • omotnice;
  • kartice;
  • serpentina;
  • baloni;
  • Šljokice za ukrašavanje (nije potrebno, ali je dobrodošlo);
  • trake papira, olovke i limenke (za glasanje).

Postupak rada:

Smislite prave kategorije za koje može biti puno ideja. Sada ih treba napisati na omotnicama. Ako vaš rukopis ostavlja mnogo željenog, ispišite sve natpise na pisaču. Ne volite formatirati tekst tako da odgovara veličini papira? Napravite natpise na tankom listu kartona tako da ih podijelite na nekoliko ploča, a zatim zalijepite ploče na omotnice.

Pogledajte sličan dizajn: Maslinova stolica: definirajuća veza između presvlake i tkanine iz Arapa, Arapa, Izrael

Napravite balone - fotografija 1

Opet pripremite iste kartice i obične staklenke. To su kutije za prikupljanje glasova. A možete ih sakupljati uz pomoć traka papira i olovaka. Prikupite set karata na koje ćete kasnije zapisati pobjednike. Stavite znakove u omotnice. Omotnice s kuglicama možete povezati i serpentinom.

Napravite balone - fotografija 2

Napravite balone - fotografija 3

Sada kuglice ukrašavamo sjajima. Internet također preporučuje stavljanje balona pored urni kako bi sve izgledalo lijepo.

Napravite balone - Fotografija 4

Odabrani su vaši pobjednici, a kartice popunjene? Sada dodijelite nekome da održi ceremoniju dodjele nagrada. Kakva će biti vaša ceremonija? Koja natjecanja ćete smisliti? Sve ovisi o vašoj mašti. No, autor projekta suosjeća s filmskim i glazbenim nagradama.

Napravite balone - fotografija 5

Ne zaboravite organizirati sve u stilu svoje omiljene nominacije! Napravite i glasački listić na kojem će biti navedena imena svih sudionika određenog natjecanja. Također možete razmišljati o divnim vijencima kojima možete ukrasiti kuću vlastitim rukama i luksuznim kolačima. A o tome kako napraviti bilten, dragi posjetitelji naše stranice, pročitajte u sljedećem članku.

Zanimljiv interijer: Čestitamo voljenoj osobi Majčin dan – poslužujemo originalni svečani doručak u krevetu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: