Modularni Mrežni stol: Optimizirajte prostor

Modularni stol u obliku rešetke

Danas bismo vas željeli upoznati s mladom i vrlo talentiranom osobom. Dizajnerica Ing Cheng dizajnirala je poeban tol koji je dobio ime po. Temelji se na mrežnom sustavu koji se sastoji od modula Josefa Mueller-Brockmanna i vima Kruvela.

Dizajneri su svoj glavni cilj vidjeli kao olakšavanje tiskarskog izgleda, ista ideja utjelovljena je u modularnom stolu, koji je trodimenzionalna mreža.

Prekrasan stol u obliku rešetke s unutarnjim predmetima

Vlasnici mogu koristiti nevjerojatan izum u svakodnevnom životu po svojoj volji. Bez radne površine i pokretnih mrežastih jedinica različitih veličina-od A3 do A5-svatko može stvoriti dizajn prilagođen sebi.

Pogledajte sličan dizajn: Darril Koks: nadrealni drveni okviri za slike

Prekrasan modularni stol, stol i noćni ormarić

U slučaju da vam i dalje treba čvrsta čvrsta površina, drvene ploče dolaze u kompletu s ovim dizajnerskim čudom. A metalni moduli uključeni u dizajn savršeno igraju ulogu ormara. Organizacija sustava za pohranu upotpunjena je cementnim detaljima i aluminijskim policama šarenih boja.

Modularni stol u obliku rešetke - pogled odozgo

Ing Cheng uspjela je stvoriti uistinu svestran komad čija je funkcionalnost iznenađujuće velika. Sviđa li vam se takav izum?

Struktura modularnog stola u obliku rešetke

Zanimljiv interijer: Na svakom uglu: zapanjujuća ideja u svojoj jednostavnosti u lakonskom stolu za Internet od Lucasa franchishkevicha

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: