Moderna kuhinja modne dizajnerice Svetlane Panarine: pjevajući vinogradi sunčane Provanse

Dizajnerica interijera Svetlana Panarina

Stil poput Provence jedan je od najskladnijih i najatraktivnijih, koji privlači udobnost, lakoću, u sobi s takvim interijerom ugodno je i mirno.

Na stranicama muzeja dizajna, u ovom ćemo članku razmotriti upravo ovu kuhinju, jer je prepoznata kao kuhinja tjedna. Njezina je osobnost u tome što je od pločica koje su uvezene iz Francuske do namještaja u potpunosti ručno izrađena.

I dizajnerica Svetlana Panarina, koja je odgovorila na sva uzbudljiva pitanja, radila je na ovom sjaju s francuskim naglaskom.

Što nadahnjuje dizajnera na tako nevjerojatnu kreativnost?

Osmijesi prijatelja, putovanja i priroda – odgovara Svetlana. To je ono što vam omogućuje stvaranje interijera sa svim srcem, u kojem se povijest susreće s modernošću, a predmeti koji ne mogu biti kompatibilni, još uvijek se usklađuju u budućnosti.

Tko je bio kupac projekta?

Ova osoba s bogatim unutarnjim svijetom, duševna, koja svjetluca slikama. Takav je kupac san svakog dizajnera. Sve su sobe rađene u različitim stilovima, ali svaka je odgovarala karakteru kupca.

Unutrašnjost kuhinje u kući od Brvnara

Rad s bojom i svjetlom

Kuća je građena od brvnare, ima velike prozore, visoke nagnute stropove na drugom katu. Ima dovoljno prirodnog svjetla, a glavni zadatak nije bio poremetiti ga.

Pogledajte sličan dizajn: Dekoracija prozora

Najteže je bilo s tekstilom na prozorima. Postalo je potrebno odabrati takvu opciju kako bi se sačuvao protok svjetlosti i ostao nevidljiv izvana, jer je nasuprot prozorima bio balkon 2. kata.

Unutrašnjost kuhinje u kući od Brvnara

Izbor namještaja

Kuhinja je bila potpuno ručno izrađena prema skicama. Pločice uvezene iz Francuske oslikane su, a fasade su prekrivene patinom – to je također ručno izrađeno. Nakon što se sve to okupilo u jednom.

Unutrašnjost kuhinje u kući od Brvnara

Unutrašnjost kuhinje u kući od Brvnara

Rad s dekorom i tekstilom

Tema-vinova loza. I bila je prisutna posvuda, uvijena duž stropnih greda, duž vijenca, uz kuna zavjesa, pa čak i duž lustera.

I unatoč tome, nije joj se činilo previše, jer je svugdje bila individualna. Tekstil je, s druge strane, potpuno prirodan i lagan, koji dobro propušta svjetlost.

Sustavi za pohranu

U središtu kuhinje postavljen je otok koji ima dodatni prostor za odlaganje, a u sobama su to samostojeći ormarići.

Luster u obliku vinove loze

Unutrašnjost kuhinje u kući od Brvnara

Mali buketi na postavljenom stolu

Najteža stvar u projektu

Bilo je to skrivanje ožičenja.

Najneobičnije

Interijer u kući je neobičan, kombinacija je Azije i Europe.

Unutrašnjost kuhinje u kući od Brvnara

Svetlana želi da se svi početnici ne srame, budu slobodni i eksperimentiraju, višestruki i jednostavno uživaju u svom životu.

Zanimljiv interijer: Što nas francuski interijeri mogu naučiti?

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: