Michelle Slovak. Michel Slovak. Dizajner interijera. Ispunite život bezličnim prostorom

Gornja Istočna Strana

Njujorška dizajnerica Michelle Slovak uvjerena je da svaki prostor ima svoj potencijal. I doista, to se može vidjeti uzimajući u obzir njezin rad. Danas, dragi čitatelji foruma-grada, razgovarat ćemo o jednom od njih.
Beth, vlasnica stana na Manhattanu, pokušavajući ukrasiti svoju kuću, iznova i iznova nailazila je na poteškoće koje nije mogla zaobići. Ali nije odustala, osjećajući da su odgovori negdje u blizini, da jednostavno nedostaje nekoliko dijelova slagalice. Tada je odlučeno kontaktirati stručnjaka koji bi imao dovoljno vještina i iskustva da sve to spoji.

A sudbina joj je pružila priliku da upozna slavnog umjetnika, počasnog člana Američkog društva dizajnera interijera (ASA) i člana odbora Međunarodnog udruženja namještaja i dizajna (asa). Udružujući snage, ove su žene pokazale koliko novih i ugodnih senzacija jednostavna transformacija može donijeti sa sobom.
Michelle je priznala da je bila oduševljena ne samo Betinom željom da pronađe odgovore i zatraži pomoć, već i spremnošću da ispuni najhrabrije prijedloge. Prije svega, koncept Slovaka bio je koristiti stvari koje već pripadaju vlasnicima kad god je to moguće. Takva taktika osigurala je glatki prijelaz iz "starog" i uobičajeno ugodnog u novo i privlačno.

Pogledajte sličan dizajn: Sam Kaplan: futurističke arhitektonske skulpture od žvakaće gume

Gornja Istočna Strana

Glavna težnja dizajnera je pomoći ljudima da se riješe straha od boje. Ona vjeruje da bi početna faza obnove interijera trebala biti razmišljanje o tome kakvo će funkcionalno opterećenje soba nositi i koje emocije izazvati: hoće li biti višenamjenska, ugodna i udobna ili hladna, elegantna i skromna.
Prema riječima stručnjaka, odabirom tona prostora, morate imati na umu da je shema boja vrlo subjektivna tema. Ovdje nije važan trenutno moderan ton, već boja u čijem ćete se okruženju osjećati dobro. Kada je riječ o prijelazu između stila jedne sobe u drugu, bilo bi dobro usredotočiti se na pravilo: dekor u njima trebao bi se preklapati, ali ne mora biti potpuno isti, a boje moraju biti u skladu.

Prema majstoru, osoba čak i bez aktivne podrške profesionalca može stvoriti šarmantan dom. Za ovaj pristup trebate samo sastaviti ideje iz časopisa, izložbi i drugih gotovih dizajnerskih radova. Ova pripremna aktivnost bit će korisna za stvarno odlučivanje o prirodi budućeg projekta, kao i za minimiziranje pogrešaka.

Gornja Istočna Strana

Gornja Istočna Strana

Gornja Istočna Strana

Zanimljiv interijer: Misha Black. Misha Black. Inženjer. Umjetnik. Arhitekt. Učitelj. U svemu sam želio doći do točke…

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: