Metamorfozni dizajnerski ormar-inovacija u vašem interijeru

Dizajnerski ormar u unutrašnjosti kuće

Internet-pokretni dizajnerski ormar u unutrašnjosti

"A ipak se vrti."!»

Tražili smo dizajnerski ormar koji bi savršeno izgledao u unutrašnjosti bilo koje sobe? Novi projekt iz Iphine je nevjerojatan, njegova glavna stvar je da izgleda jednostavno nevjerojatno kad se kreće. Obavezno pogledajte videozapis u nastavku. Vidjet ćete kako su dva talentirana dizajnera gurnula funkcionalnost, umjetnost i dinamičnost u jedan ormar. I u njemu se ne kreću samo vrata!

Sadrži duboko promišljene inženjerske elemente, ukusne umetke od tkanine, završen pedantnom vještinom, ormar Aisina je poput koreografije najsloženijeg baleta. To ga čini luksuznim namještajem koji može uzdići bilo koji interijer do milosti kazališta.

Oblik ormara predstavljen je u tri verzije. Prvi, Astrologija, je ormar za piće. Napravljen je od hrpe polica s ladicama različitih veličina za smještaj spremnika različitih visina – od malih čaša do visokih boca vina. Verzije ama i Ama niže su visine i mogu se koristiti u druge svrhe, poput pohrane cipela.

Dizajnerski ormar u unutrašnjosti kuće: verzija ormara za piće

Verzija za piće na internetu

Nevjerojatna kombinacija umova

Ipa je zajednički rad dvoje genijalnih ljudi: IPA, industrijski dizajner, i IPA, dizajner interijera. Što ovaj dvojac čini posebnim? Svatko od njih ima svoj stav prema poslu. Internet djeluje i razmišlja izvan okvira. Na prvi pogled, predmeti i figure koji nisu primjenjivi u unutrašnjosti, mogu se transformirati na takav način da je to uvijek bilo u redu stvari.

Pogledajte sličan dizajn: Kako stvoriti stil zemlje u kuhinji na francuskom, oblikujemo elegantan interijer a la Provence

Dizajnerski ormar u unutrašnjosti kuće: visina kabineta za internet - 160 cm

Internet – visok 160 cm

U isto vrijeme, A. S. prvenstveno pristupa radu na strani odabira materijala-takozvanom dizajnerskom bontonu. Internet zna sve o materijalima: koji i gdje se može primijeniti, Koliko će to biti ispravno, lijepo i još mnogo toga. Zahvaljujući sinergiji ovih upečatljivih pristupa, dvojac je u stanju sagledati probleme iz bilo kojeg kuta, što im otvara širok spektar rješenja.

Dizajnerski ormar u unutrašnjosti kuće: visina kabineta za internet - 130 cm

Internet – visok 130 cm

Dizajnerski ormar u unutrašnjosti kuće: televizija

Cubrick Sixteen

Vidjevši ovaj ultramoderni ormar, nemoguće je ne pokušati ga otvoriti. Slažete se, nije teško pogoditi što je ovaj neusporedivi dvojac želio reći svojim radom. Ako tome pristupite filozofski, čini se da ormar sa svakim svojim elementom govori o važnosti pokreta. Doista, zajednički dizajn može učiniti sve – jer ne samo da može unijeti puno novih stvari u vaš život, već i učiniti da se vaši gosti smrznu na mjestu od ovog vrtoglavog projekta!

Dizajnerski ormar u unutrašnjosti kuće: visina kabineta za internet – 100 cm

Internet – visok 100 cm

Dizajnerski ormar u unutrašnjosti kuće: televizija

Cubrick Twelwe

Dizajnerski ormar u unutrašnjosti kuće: visina kabineta za internet – 160 cm

Internet – visok 160 cm

Dizajnerski ormar u unutrašnjosti kuće: televizija

Cubrick Twenty

A što mislite o projektu? Kako bi cijenili stvaranje dizajnera?

Zanimljiv interijer: Multifunkcionalni dizajn: originalni namještaj za uštedu prostora iz španjolskog studija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: