Mekani organski dizajn: Teksturiranje betonskih ploča cvjetnim motivima

Dekorativni elementi od beton

Teksturna betonska ploča može se prilagoditi različitim kreativnim konceptima projekta. Zanimljiv novi smjer razvija se iz jednostavne ideje koju je razvila grupa IPHINE i koju su u seriji implementirali pojedini umjetnici iz cijelog svijeta.

Ploča od betona ojačanog vlaknima pod nazivom Ipaina je izdržljiv materijal, prikladan za realizaciju postati razni zanimljivi koncepti dizajna.

Ono što je zaista zanimljivo je da svaki umjetnik donosi svoj osobni doprinos ovom smjeru, pretvarajući pločicu u umjetnički objekt. Ovo je najnoviji trend u dizajnu interijera i može uspješno zamijeniti dosadnu pozadinu ili boju.

Izvorna izvedba zidova prostorije od betona

Vizualni učinak modernog zida umjetnosti i umjetnosti koji na kraju stvorite je spektakularan. Kako svjetlost ulazi, kutovi sjene mijenjaju se u teksturi betonskih pločica.

Pogledajte sličan dizajn: Nevjerojatna kolekcija zidnih murala s cirkuskom tematikom tvrtke AZIPA

To stvara stanište koje se stalno mijenja, ovisno o promjeni osvjetljenja, čineći ga dinamičnim i nadahnjujućim.

Nudeći novo rješenje za dizajn na jednom mjestu za vaš dom, grupa vas izaziva. Prirodni ritam postavljen cvjetnim motivima i prepoznatljivim uzorcima dodaje osjećaj života i sklada svakom prebivalištu.

Pločice dolaze u različitim oblicima i veličinama, a djeluju i u unutarnjem i u vanjskom dekoru.

Prekrasan ukrasni beton

Fini ukrasni beton

Dekoracija zidova ukrasnim betonom

Prekrasan ukrasni beton

Cvjetni motiv ukrasnog betona

Izvorni zidni ukras

Jedinstveni beton

Uz to, dragi gosti muzeja dizajna, dopustite nam da dovršimo našu priču i ostavimo vas neko vrijeme. Da biste pripremili zanimljiv materijal za sljedeći sastanak.

Zanimljiv interijer: Natpisi u dizajnu interijera odraz su vaše osobnosti

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: