Masivna radna površina iz studija Aisne smjestit će vas u poštovan osmijeh i red u radu

Stolne svjetiljke ugrađene u uredski stol

Za razne teme na fascinantnom forumu, nudimo korisnicima da pogledaju mogućnosti dizajna ureda. Nijedan ured nije potpun bez tajnice koja pokazuje sve prednosti vašeg poslovnog stila.

Masivni projekt turskih dizajnera, AISMO će osigurati radnu produktivnost i ukazati na status vlasnika. A predloženi efekti ravnih linija dat će impresivnost atmosferi.

Moderna radna površina može biti gotovo bilo koji geometrijski oblik: Pravokutnik, kvadrat, krug, oval. Ili imaju neobičan zamršen oblik s polukružnim izrezom.

Stol može imati bočne i stražnje zidove ili odvojene noge od tri ili četiri. Zaobljeni oblici, glatke linije i kutovi dolaze u modu. Ergonomski obrisi najnovijih uredskih stolova prikladni su i važni za ljude koji rade iza njih.

Dizajn radne površine u unutrašnjosti ureda

Ovaj komad namještaja izrađen je od gustog drveta, što zajedno znači pouzdanost i sigurnost za rad. Ladice koje se mogu zatvoriti omogućit će vlasniku da održava svoj stol čistim i urednim, dok dizajn poštuje. Jednostavan i jasan izgled dizajna može biti idealan kandidat i za moderni kućni ured.

Pogledajte sličan dizajn: Dah oceana u unutrašnjosti: originalni stolići dizajnera Aleksandra Chapelina

Kao što znate, prosječna osoba većinu svog vremena provodi na poslu. Pa zašto ne biste radnom mjestu dali funkcionalnost kako bi provedeni sati bili ugodni.

Radni stol, ormar s ladicama i kaučem

Kreativni dizajn stola, fotelja, sofe i ormarića

Dizajn Ladica za stolove

Stolna svjetiljka postavljena na stol

Kreativni stol, svjetiljka i fotelja

Mjesto pričvršćivanja stolne svjetiljke na stol

Stolna svjetiljka na radnoj površini

Radna površina uz zid

Prekrasan dizajn radne površine, svjetiljke i ormarića u unutrašnjosti ureda

Zanimljiv interijer: Namještaj za konferencijske dvorane u stilu Ace-Ace: Slatki uredski stol Jova božinovskog

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: