Mali apartmani s izvrsnim drvenim naglascima definitivno će iznenaditi sve

Interijer stana s drvenim elementima u dekoru

Pozdravljamo sve posjetitelje u Muzeju dizajna. Za ljubitelje svega prirodnog i ekološki prihvatljivog, današnja tema bit će vrlo zanimljiva.

Razgovarajmo o neobičnom interijeru stana, koji je prikazan u nastavku, s prekrasnim drvenim umetcima koji "diktiraju" glavnu stilsku orijentaciju cjelokupnog dizajna.

Interijer stana s drvenim elementima u dekoru

Imajte na umu da su strop, vrata, ormarići, noćni ormarići, stol i podovi izrađeni od drveta. To sobi dodaje simboliku prirodnosti, topline i sklada. Uostalom, ovaj materijal je jedan od najprirodnijih u prirodi.

Interijer stana s drvenim elementima u dekoru

Pogledajte sličan dizajn: Juliana Coast: plavi led na očaravajućim fotografijama tajanstvene i tihe Antarktike

Klizna vrata odvajaju malu kuhinju od dnevnog boravka i blagovaonice. Osim toga, stan je opremljen s dvije spavaće sobe, izravno suprotno razlikuju jedna od druge, i kupaonicu s tušem.

Klizna vrata u kuhinju

Interijer spavaće sobe s drvenim elementima u dekoru

Interijer spavaće sobe s drvenim elementima u dekoru

Interijer kupaonice s drvenim elementima u dekoru

Osim toga, kako bi se riješio problem s rasporedom stvari u malim prostorima, dizajniran je namještaj koji karakterizira multifunkcionalnost i praktičnost.

Sudoper s drvenim ormarićem

Uz pomoć originalnih dizajna namještaja, posteljine, jedinstvenih slika i figurica, dizajn sobe izgleda prilično moderno i stilski.

Zanimljiv interijer: Prirodne ljepote i nježni šarm drva: šumski gosti u vašem jedinstvenom interijeru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: