Lakonska metalna kontura kao osnova dizajnerske kompozicije

Metalni ukrasni predmeti

Slažete se, dragi čitatelji muzeja dizajna, da pri pogledu na sjajnu stvar postoji želja da se ima nešto slično. To se dogodilo i nakon izlaska stolice, asa iz asa. Dizajneri su se međusobno natjecali kako bi stvorili kućanske predmete s metalnim obrisima.

1. Konzola, Čelik, prozirni materijal, umjetnik Leanne Kandel

Vrlo je neobično vidjeti tako veliku strukturu sa staklenom površinom koja stvara osjećaj krhkosti. Ali čelični okvir vizualno ga čini vrlo čvrstim i stabilnim.

Čelična konzola

2. Stolica, Metal, dizajner Artem Siegert

Takvo mjesto za rad vjerojatno bi preferirao ljubitelj geometrije. Čelične zrake koje izlaze iz jedne točke i drže cijelu stolicu daju joj vrlo neobičan izgled.

Metalna stolica

3. Rasvjetna tijela, Metal, dizajneri Jamie iacoli i Brian McAllister

Pristalice to rade vlastitim rukama, pogotovo ako su mašta i mašta na visini, bit će prilično lako stvoriti tako nešto. Ovdje nekonvencionalni oblik uspješno koegzistira s lakoćom izvršenja. Takav rasvjetni uređaj može zauzeti svoje dostojno mjesto u kući.

Metalno svjetlo u svemiru

Pogledajte sličan dizajn: Pobjednik Međunarodnog ekološkog natjecanja high-tech kuća studija INAZI bečkog Tehničkog sveučilišta

4. Stol za novine i časopise, metal, staklo, dizajn ateljea, Astrologija

Nismo navikli vidjeti takve stolove u uredima, a još više u kućama. Ali njegova velika veličina, okrugla staklena ploča, originalni metalni okvir-sve to pretvara ga u poželjnog stanovnika prostranih hotela i dvorana raznih javnih zgrada.

Stol za novine i časopise

5. Košarica, plastika, dizajnerica Letizia Florin

Zahvaljujući plastici od koje je izrađen ovaj spremnik i prisutnosti nekoliko veličina, može se koristiti bilo gdje: kod kuće, u zemlji ili u uredu umjesto kante za papir.

Plastični koš za smeće

6. Svlačionice, Čelik, dekoracija, astrologija

Vjerojatno vaši gosti neće odmah moći pogoditi svrhu takvog dizajna u vašem hodniku. Zanimljivo je da genijalno dizajnersko rješenje vješalice čini ga gotovo nevidljivim u bilo kojem domu.

Čelična svlačionica

7. Stalak za police, Metal, dizajner Florian gross, Astros

Kreatori ovog nevjerojatnog predmeta pobrinuli su se da postane nužna stvar u vašem stanu ili uredu. Elegantne metalne konstrukcije vrlo su neprimjetne, a odjeljci različitih veličina prikladni su za postavljanje knjiga, pribora za pisanje, porculanskih figura.

Metalni stalak za police

8. Izloženost IPA, dizajn studio IPA za IPA& Aina, muzej Amapa, London, 2010

Na izložbe, u pravilu, ljudi dolaze vidjeti nešto svijetlo, šareno, ovdje-upravo suprotno.

Sve sivo, diskretno, zahvaljujući tankim željeznim šipkama-gotovo neuhvatljivo i privlačno. Ali zato takav kreativni prostor privlači pažnju i znatiželjne oči javnosti.

Ekspozicija U Vezi S Oceanom

Zanimljiv interijer: Mjesečev beton inovativni materijal za završnu obradu od IPAINA otvara nove horizonte kreativnim dizajnerima interijera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: