Kreativni radovi s dvosmislenim motivima lubanje-novi smjer dizajnerske kreativnosti

Moderni praznik Noć vještica, toliko voljen u Europi, postao je povod za umjetničke kreacije svjetiljki od bundeve. No, dizajneri se tu nisu zaustavili i nastavljaju nas zadiviti svojim radom. Ovaj put su dali prednost lubanjama. Predstavljajući ih u svim vrstama interpretacija i na najneočekivanijim mjestima. Ono što ti kreativci jednostavno ne smisle, i vez i tkanje.

1. Dakle, Predstavljamo vašoj pažnji izvanrednu stolicu na Internetu. Njegov tvorac je Jeffree Bradfield.

Originalna lila stolica s lubanjom na leđima

2. Ali zahvaljujući Andreju Mccuinu, možemo se diviti vunenim jastucima mistično crne boje s imenom NASA. I izgledaju sjajno.

Vuneni jastuci u crnoj boji nazvani su na Internetu

3. Azipa je stvorio divan privjesak, s ukrasom od oniksa koji je postao dio sastava azipa.

Privjesak od srebrne lubanje s ukrasom od oniksa iz Aisinea

4. Tvrtka Ina ' Ina ' osigurala je originalnu keramičku ploču. U zamršenim zamršenostima na njemu ponovno pogađamo mnoge lubanje. Razvoj je u vlasništvu Denise O ' Sullivan.

Pogledajte sličan dizajn: Svjetiljke za dnevnu sobu-fotografije koje će vam pomoći da napravite pravi izbor

Originalna Keramička ploča

5. Tvrtka Amainas može se pohvaliti prijetećom stolicom s Naziv amain.T.Q.T.V.M. Zapravo, sama stolica je lubanja izrađena od neobičnog materijala od fiberglasa.

Stolica S. T. P. T. V. M., s  slikom-lubanje

6. Zahvaljujući radu tima Lilesa, možete ukrasiti svoju sobu, kao i iznenaditi goste. To nije ništa drugo nego Kreativni tepih od vune"the IPO".

Kreativni tepih od vune u obliku lubanje

7. I evo još jednog kreativnog rada izrađenog od drveta. To je kutija za nakit s imenom na kojoj ćete moći pohraniti svoj nakit.

Drvena kutija za lubanje za pohranu nakita

8. Porculan je također prisutan u takozvanoj "temi lubanje". A ova porculanska lubanja izgleda čak i pomalo ženstveno. Ženstveno je i ime ovog djela, a to je.

Umjetnička lubanja izrađena od porculana

9. Kričavo Ime Na internetu pripada platnenom jastuku sa šarenim vezom izrađenim vunenim nitima. Ovaj jastuk bit će izvrstan ukras vašeg dizajna.

Laneni jastuk od iverice

10. Još jedan tepih izrađen od vune neobičnog dizajna Giulio Lacetti izgleda impresivno.

Vuneni tepih s lubanjama dizajnera Giulio Lacetti

Kao što vidite, čak i najstrašnije stvari mogu se pružiti u takvom svjetlu da ćete ih voljeti, pa čak i moći njima ukrašavati svoje sobe, urede, pa čak i dječje sobe.

Zanimljiv interijer: Kreativni dizajn sportske stolice asa od asa udaljavamo se od sive stvarnosti!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: