Koristite toplinu prirodnog drva za stvaranje originalnog rustikalnog interijera-nekoliko jednostavnih koraka koji će vaš dom učiniti jedinstvenim

Prekrasan interijer u rustikalnom stilu

Stranica Muzej dizajna pozdravlja one koji su došli na naše stranice!

Rustikalna toplina u unutrašnjosti. Što može biti ljepše i ugodnije? Nudimo nekoliko jednostavnih savjeta kako svoj dom učiniti još jedinstvenijim i originalnijim.

Vjerovali ili ne, postoje neke stvari koje bolje zagrijavaju prostor od autentične patine ili bogatih tonova toplinski obrađenog drveta. Čak i jednostavna ploča ili polica koja donosi jedinstveni prirodni detalj može sobu s tradicionalnim ili hladnijim modernim dizajnom učiniti toplijom.

Tablica je najlakši način dodavanja stabla za ukrašavanje sobe.

Zašto se ne biste pokušali maknuti od stereotipnog toka misli u dizajnu i, na primjer, upotrijebiti daske za glavu kreveta ili uokviriti ogledalo snagama?

Ogoljena drvena vrata upisana u oštre bijele zidove izgledaju kao da su slučajno pomiješala stoljeća i pomaknula se pomoću vremenskog stroja U ACE ili ACE stogodišnjicu. Ipak, bez obzira koliko se na prvi pogled sve činilo jednostavnim, pobrinite se da za njegovu instalaciju uzmete pravog profesionalca kao pomoćnika — takva je ideja škakljiva u izvedbi.

Drveni prolaz vrata

Prolaz u budućnost

Koristite mekanu, nauljenu nijansu svijetlog tona u kuhinjama dizajniranim u skandinavskom stilu. Ova tehnika savršeno naglašava sve prednosti toplinski obrađenog drva.

Unatoč činjenici da shema boja čini sobu nešto blijedom, ona postaje mnogo ugodnija i toplija zahvaljujući ugrađivanju drva u neke elemente namještaja. Uživat ćete u svom interijeru u toplim jesenskim večerima.

Uređenje interijera kuhinje u rustikalnom stilu

Mekoća i smirenost sjevernog dizajna

Ako su grede pričvršćene na sam strop, napravite vlastitu viseću originalnu svjetiljku koja privlači pažnju. Pričvrstite žarulje bez sjenila na šareni kabel i zavežite ga za prečke. Sigurni smo da nigdje nećete naći zanimljiviji dizajn rasvjete.

Pogledajte sličan dizajn: Hladna paleta u interijerima stambenih komanata i u dizajnu kuhinja

Žarulje na drvenoj gredi

Viseća svjetla

Stvorite konzolu punu simbola. Par širokih drvenih letvica, spojenih zajedno i postavljenih na niske noge, stvorit će površinu za pohranu svih vrsta sitnica i blaga ugodnih oku donesenih iz dalekih lutanja. Tu su i savršeno smještene stvari s poviješću koje se prenose u svaku obitelj s koljena na koljeno.

Pravokutni drveni stol

Stol za sitnice

Dobro poznat i voljen, jednostavnog dizajna, drveni stol bit će najbolji način da unesete dašak topline u hladnu bijelu kuhinju. Dobro će doći za pripremu obroka ili neformalne večere.

Drveni kuhinjski stol

Stol s četiri noge

Uzglavlje u obliku širokih, marljivo poliranih drvenih dasaka donijet će ne samo šarm i udobnost, već i polet, boju i karakter vašoj spavaćoj sobi.

Neobičan dizajn spavaće sobe

Čuda netrivijalnosti i slobode razmišljanja

Soba se nalazi u prostoru koji je prije bio staja. U potrazi za mogućnostima dorade, zidovi su joj rastavljeni i obnovljeni. Mali dio ploče s priključcima savršeno se isprepliće i u oštrom je kontrastu s hladnom oblogom suprotnog zida kupaonice.

Rustikalna dekoracija kupaonice

Modernost u dobro zaboravljenoj antici

Termički obrađeno drvo a priori ne može biti grubo. Ovaj stol za blagovanje stekao je mnogo udubljenja i ogrebotina tijekom godina svog radnog staža, ali je zatim pažljivo brušen i depiliran do lijepe svilenkaste glatkoće. Uokvirivanje prozirnih stolica uopće nije uočljivo i čini ga zvijezdom sobe.

Neobičan dizajn blagovaonice

Bez ijedne pogreške

Obojenom toplinski obrađenom drvu također se može dati malo šarma. Dovoljno je odabrati neke tkanine koje podsjećaju na dane prošlosti. Ploče stvorene kao uzglavlje imaju zamršene rezbarene uzorke i problematične završne obrade, što ih čini svijetlim mjestom na pozadini cijele sobe.

Dekoracija spavaće sobe u retro stilu

Vrata u snove

Što može biti ljepše od šalice kave pijane na svježem zraku tijekom tople sezone? Radna ploča izrađena je od čvrstog drveta i dobro je obrađena za trajnost u svim vremenskim uvjetima u svim godišnjim dobima.

Drveni stol na ljetnoj terasi

Seoska kava

Zanimljiv interijer: Svaki pas, poput sobe, uvijek je poput svog vlasnika. Savjeti za uređenje prostora od Cinema

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: