Jedinstveni oglasi u stilu Svjetskog fonda za divlje životinje s interneta-ne uništavajte osjetljivu ekološku ravnotežu!

Jedinstveni oglasi u stilu Svjetskog fonda za divlje životinje s interneta

Nemoguće je skinuti pogled s predstavljenih djela brazilskog umjetnika s interneta. To su vizualizacije u kojima glavni nisu oblici, već subjekti. Ova dva plakata nastala su u sklopu natječaja koji je vodio Svjetski fond za zaštitu divljih životinja.

Pogledajte sličan dizajn: Kakav bi trebao biti zimski interijer: pletene teksture i prirodne boje skandinavskog stila

Jeste li primijetili da autor usredotočuje gledatelje na neplodne grebene i mrtva stabla. Koliko bi organizama mogli dati život? A cijela šuma ili ocean?

Ideja za stvaranje ovih kreativnih plakata za interijer bila je želja da nam pomogne zamisliti ekosustav bez biljaka i životinja i razumjeti njihovu neprocjenjivu važnost za prosperitetno postojanje života na zemlji.

Jedinstveni oglasi u stilu Svjetskog fonda za divlje životinje s interneta

Zanimljiv interijer: Jedinstveni crteži iz jednostavnog uređaja s numeričkim upravljanjem-znanstvena i tehnološka revolucija kod kuće

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: