Izvorni sustavi za pohranu, čak i ako je kutija će vam dati dobar osmijeh!

Kreativna komoda s emojijima lica

Svaki posjetitelj stranice muzeja dizajna imao je loše raspoloženje. Proganja vas tuga? Ili oblačno vrijeme izaziva čežnju? Onda to popravimo. Oživimo raspon boja, osmijeha i šarmantnih "lica".

Čudesna komoda s emojijima lica

Smiješne kutije s emotikonima lica donijet će oluju boja i pozitivnih emocija u vaš život. Mogu se instalirati ne samo u odraslim spavaćim sobama (gdje će sigurno donijeti zabavu), već i u dječjim sobama. Dijete se ne može samo naviknuti na red.

Pronalazi tisuće razloga da svoje stvari ne stavi na svoje mjesto. Pojavom takvog ormara čišćenje se može svesti na igru. Udobne "Olovke za osmijeh" ili "tuge" pridonijet će razvoju motoričkih sposobnosti.

Pogledajte sličan dizajn: Novogodišnja kolekcija iz interneta-stvorite božićno raspoloženje u skandinavskom stilu u svom domu

Prekrasna komoda s emotikonima lica

Svi roditelji, kada kupuju bilo koji namještaj za svoju bebu, prije svega razmišljaju o sigurnosti. Od čega je predmet napravljen, koji su materijali korišteni za njegovu izradu? Dakle, možete biti mirni, ovaj je dizajn izrađen od otpada za recikliranje otpadnog papira, ekološki je siguran.

Boje u 22 boje prošle su mnoge provjere prije nego što su nagrađene primjenom. Veličine polica s ladicama su raznolike. Mogu se grupirati ili koristiti sami.

Dobro zamijeniti dosadne police u noćnom ormariću. Izgledat će dobro u ormariću ispod televizora. Osim što bi bijela kutija izgledala bolje u sredini. Prekrasne, i što je najvažnije prostrane i kompaktne komode.

Dva noćna stola opremljena "veselim licima" uvijek će vas razveseliti. Internet – lagana, udobna, praktična stvar za bilo koji interijer. Čak i na najmračniji dan, vaš će dom biti vedar i zabavan.

Jedinstvena komoda s emojijima lica

Zanimljiv interijer: Otvorene police Ina-Ina-kompaktni sustav za pohranu sitnica dizajnera ina

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: