Izvorna ideja za unutrašnjost kuće – zidne rolete za cijelu obitelj

Izvorna ideja za unutrašnjost kuće: roleta

Izvorna ideja za unutrašnjost kuće iz Interneta& Willy

Izvorna ideja za unutrašnjost kuće je zidna roleta. Iako se čini da tehnologija može zamijeniti bilo koju našu aktivnost, priznajte: ništa nije prikladnije od papira i olovke. Podijelio skicu s kolegom? Napišite popis namirnica? Konačno shvaćena Einsteinova teorija gravitacije? Znate da kad dođe muza, list papira pri ruci je obavezan?!

Tvrtka Cue George& Internet s Novog Zelanda, čiji je jedini cilj olakšati vam život i ugoditi procesu, predstavio je svoju novu ideju za poboljšanje svakodnevnog života. Njihov A-Line je zidni nosač na koji se pričvršćuje rola papira, gdje se može zapisati današnji izbornik ili popis sutrašnjih obaveza.

Pogledajte sličan dizajn: Fotograf Simon Stolenhag: krajolici ruralne Švedske u retro-futurističkim slikama

Izvorna ideja za unutrašnjost kuće: promjena roleta

Rola se lako uklanja i mijenja u novu

Kako se kraj lista ne bi pomaknuo, predviđen je zasebni držač. Omogućuje vam da lako otrgnete svoje genijalne ideje i napravite mjesta za nove. To je savršeno rješenje za studije, kućne urede, kuhinje, čak i dječje sobe, gdje će vaš mali Matisse moći ostaviti svoje umjetnine.

Izvorna ideja za unutrašnjost kuće: držač papira u valjku

Odvojeni držač papira

Izvorna ideja za unutrašnjost kuće: roletna od asa &asa; asa

Studio Valjak od George& Willy

Zanimljiv interijer: Izvorni kolaži budućih političara iz novčanica iz studija Nazionale

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: