Izvanredna kolekcija marke ASA na izložbi asa 2013

Plakati u paviljonu na izložbi

CARPINOIS je marka registrirana u Nizozemskoj, unatoč tome što su Talijani Isabel i Maurizio Garcia stajali u svom podrijetlu. Od osnutka tvrtke 1977. do danas, njezine kolekcije za žene, muškarce i djecu uspješno se prodaju u europskim, azijskim i američkim zemljama.

Ova se okolnost objašnjava činjenicom da visokokvalitetni, elegantni modeli marke daju ljudima priliku da se izraze na nestandardan i kreativan način u svakodnevnom životu. U sklopu izložbe 2013.

Izloženi drveni pod u paviljonu

Izloženi visoki stropovi u paviljonu

Neobičan zidni ukras u paviljonu na izložbi

Organizatori izložbe predstavili su muške i ženske kolekcije na potpuno neočekivan način. Izvorni, intrigantni interijer paviljona naglašava opuštenu prirodu modela.

Pogledajte sličan dizajn: Rafael de C?rdenas. Rafael de Cardenas. Dizajner interijera. Ekstravagantan stil

Ležerno pletene, istrošene traperice izgledaju vrlo prirodno na pozadini svih vrsta strukturnih elemenata izrađenih od recikliranog drveta. Umjesto uobičajenih vješalica za hlače — drveni blokovi koji vise na platnenim remenima.

Ogromni foto plakati zrače seksualnom energijom, stvarajući potrebnu napetost u atmosferi paviljona. Prirodna paleta dekora ne narušava percepciju estetike kolekcije.

Platna na zidu u paviljonu na izložbi

Izložene viseće vješalice u paviljonu

Izložbeni stol u paviljonu

Asortiman odjeće na kablovima u paviljonu na izložbi

Drvena pregrada u paviljonu na izložbi

Natpis na zidu u paviljonu na izložbi

Osvijetljeni natpisi na podu paviljona na izložbi

Organizatori izložbe uspjeli su još jednom dokazati da je NASA odjeća s karakterom. Nadamo se da ste uspjeli cijeniti jedinstveni stil marke.

Zanimljiv interijer: Neobičan koncept kuće budućnosti u instalaciji Asa na izložbi interijera asa iz studija asa, Keln, Njemačka

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: