Iznenađujuće posuđe s animal effect iz Aisina diverzificirajte svoj obrok

Set šarenih tanjura sa životinjskim siluetama

Samo za posjetitelje našeg muzeja dizajna danas će biti priča o izvanrednim jelima. Francuski dizajner Iasine stvorio je prekrasnu kolekciju tanjura.

Zahvaljujući tome možete diverzificirati unos hrane. Hoće li mačka doručkovati s vama ili će vuk dodati dodatni dodir vašoj juhi? Što god odabrali, ali sigurno će transformirati jutarnje mlijeko!

Takvo zanimljivo rješenje jutarnjeg obroka svidjet će se svakom djetetu. Uostalom, kao što znate, djeca zapravo ne vole žitarice. Ali takve ideje i malo mašte učinit će trik. Zapanjujuće keramičke zdjele izrađene su od porculana Limoges, po čemu je poznata tvrtka Azipa.

Pogledajte sličan dizajn: Veličanstveni modularni vrtovi na zidovima iz Art ateljea casa stvorit će proljetno raspoloženje u zatvorenom prostoru!

Šarene ploče sa životinjskim siluetama

Svaka pojedinačna šalica prikazuje razigrane i upečatljive siluete životinja. Kad je prazan, vidljivi su moderni asimetrični zavoji. Ali ako samo ulijete 3/4 neprozirne tekućine, shvatit ćete koja je zvijer ovdje predstavljena.

Pitam se koliko ljudi koji brinu o zdravom, ukusnom, ugodnom doručku mogu priuštiti da potroše 240 eura na jedan takav komad? Ako ste jedan od tih sretnika, prenesite fotografije sebe ili svoje Mace na našu Facebook stranicu. Dobar tek!

Žute ploče s mačjim siluetama

Lila ploča s mačjom siluetom

Plava ploča s ptičjom siluetom

Zanimljiv interijer: Nevjerojatna moderna ukrasna keramika, ugodna oku

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: