Izdržljive tkanine za zaštitu od” letećeg stakla”, genijalni izum američkih dizajnera

Dizajn interijera restorana

Amaina, osnivač i izvršni direktor Amaina, vodi svoju obiteljsku tvrtku u Portlandu, gradu Oregona, i pruža robu za širok raspon primjena-u hotelima i restoranima, kao i u privatnim rezidencijama.

Nedavno je razvoj ove potrošačke linije poznat po svojim sigurnosnim mjerama za zaštitu od "letećeg stakla", što je prvi uzrok smrti i ozljeda u eksplozijama.

Proizvodi se proizvode za tako neobičan način zaštite ljudi od univerzalnih i nevjerojatnih materijala.

Zavjese od tkanine u unutrašnjosti restorana

Proizvod ove tvrtke razlikuje se od svih ostalih po tome što nudi stotine opcija, u rasponu od unutarnjih pregrada i tretmana prozora. Ako se nekome ova ideja mrežastog tkanja čini izvrsnom, tada tvrtka započinje postupak preliminarnih pregovora, dizajniranja, ugradnje i ugradnje.

Pogledajte sličan dizajn: Opcije krova privatne kuće: krov je omiljen među dizajnerima u zapadnim zemljama

Tvornica proizvodi svoju robu bilo koje konfiguracije – od krugova, padina i drugih stvari, a oni isporučuju sve ove tkanine i pričvršćivače za većinu zgrada.

Pletene zavjese za prozore u restoranu

Kreativni dizajneri koriste sav svoj talent i maštu kako bi od sirovina dobili radove iz različitih komponenti, ali u asortimanu nema svijetlih otisaka. Ali razna tkanja, spektar završnih obrada, premaza, mogu biti bilo što – od metala i nehrđajućeg čelika.

Mrežaste zavjese u unutrašnjosti restorana

Mrežaste mreže su 100% reciklirane, a to znači da tvrtka prati prirodu. Oni apsorbiraju i reflektiraju sunčevu svjetlost, djelujući kao hladnjak i pružaju udobnost i uštedu energije tijekom cijele godine. S obzirom na to, mreže je vrlo jednostavno instalirati.

Mrežaste pletene zavjese u restoranu

Dizajn izložbenog prostora tvornice.

Zanimljiv interijer: Učinite prostor prozirnim posebnim zavjesama od perli za vrata zanimljive ideje

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: