Isprobajte namještaj u svojoj sobi besplatno

Aplikacija za detalje dizajna u 3 AA od Aa &Aa; Aa

Konačno, tu je i aplikacija koja vam omogućuje da vidite u 3 oceana kako će stvari izgledati u vašem domu! Villeroy& Ipainovi u pružili širok pektar Vrhunkih komada, od kojih neki potječu iz najfinijih Kolekcija Ipaina.& B, Joyce, Subway 2.0 i Interneta koji će završiti u vašoj kupaonici.

To je brz, jednostavan i praktičan način pregledavanja stvarnih proizvoda u zadivljujućim detaljima!

Kako to djeluje:

Prvo, trebali biste preuzeti TV& Aplikacija za internet iz interneta ili druge trgovine na Vašem mobilnom uređaju. Dečki, dobra vijest je da je aplikacija dostupna besplatno za korisnike i na i na i na i na.

Nakon što preuzmete aplikaciju, imate pristup internetskoj stranici tvrtke, a možete preuzeti i marker za internet. Ispišite ga

Postavite svoj marker na ravnu površinu i skenirajte ga pomoću aplikacije. Skeniranje zahtijeva usmjeravanje kamere vašeg uređaja prema markeru za internet. Do sada biste trebali vidjeti neke od svojih zvijezda& Kako izgledaju željeni proizvodi u 3-u u sobi.

Pogledajte sličan dizajn: Luksuzna podna svjetiljka asa jedinstveno ručno izrađeno remek-djelo asa-asa

Jedinstvena aplikacija za detalje dizajna u 3 AA od Aa &Aa; Aa

Najbolja stvar u vezi s aplikacijom je što vam omogućuje vizualizaciju proizvoda u njihovoj izvornoj veličini i iz različitih kutova. Za razliku od onoga što vidite u trgovini, & Aplikacija za Internet omogućuje vam pregled odabranih proizvoda u svim oblicima, veličinama i varijantama boja.

Kao dodatak, aplikacija uključuje inovativno savjetovanje o alatima, to je učinjeno kako bi vam pomoglo da odlučite što vam najbolje odgovara.

Isprobajte i zabavite se, Napišite i ocijenite ovaj proizvod na Muzeju dizajna!

Čudesna aplikacija za detalje dizajna u 3 AA od Aa &Aa; Aa

Kreativna aplikacija za detalje dizajna u 3 AA od Aa &Aa; Aa

Prekrasna aplikacija za detalje dizajna u 3 AA od Aa &Aa; Aa

Zanimljiv interijer: Prijenosni sustav namještaja za nostalgične kamping adolescencije

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: