Internet u Antverpenu

Izgled galerije

Atina u Antverpenu, o čemu će biti riječi u današnjem pregledu internetskog časopisa Muzej dizajna, postala je još jedno omiljeno mjesto za posjet svim ljubiteljima modernog dizajna i arhitekture. 4 tvrtke iz ovog područja odlučile su surađivati pod motom: "udruživanje snaga za uspješnije poduzetništvo" i razviti novu strategiju poslovanja.

Pred nama je rezultat neviđene interakcije proizvođača koji su napustili utabani put i svijetu ponudili drugačiji koncept izložbenih aktivnosti.

Interijer galerije

Tim entuzijasta postali Senso (proizvođač umjetničke moguce zidova i stropova), Estrikor (višenamjenski spuštenih stropova Barrisol, spuštenih zid Artolis i staklene ploče AVC), Niko (dizajner prekidači i automatika za dom) i Modular (arhitektonski light oprema).

Zajedno su stvorili novu atrakciju koja se našla na osobnim popisima ljubitelja modernog dizajna, arhitekata i dizajnera interijera. Galerija se nalazi u povijesnoj Lučkoj četvrti Zuid u starom Antverpenu.

Bijeli zidovi u galeriji

Unatoč rastućoj popularnosti trgovina s više robnih marki, proizvođači su donedavno radije prodavali svoje proizvode putem vlastitih platformi.

No, situacija na tržištu se mijenja, a suradnja tvrtki može pridonijeti smanjenju najamnina i komunalnih računa. Stoga je kombiniranje napora u ime stvaranja novih uspješnih projekata sasvim logično. Vrijeme je za šire razmišljanje: integracija je izvor inspiracije.

Dizajnerska fotelja u galeriji

Internet kombinira proizvode različitih tvrtki u jednom prostoru, nadopunjujući ih umjetničkim i kulturnim djelima. Ova skladna kombinacija ispunjava lagane galerije svježim dahom kreativnosti.

U prošlim godinama morali biste obići 4 paviljona da bi se stvorila velika slika. Danas sve više izložbenih prostora radi u formatu s jednim prozorom. Iasini pokazuje inovativnu viziju i razumijevanje izazova različitih industrija. Zahvaljujući tome, posjetitelji galerije prvi su svjesni pojave dizajnerskih proizvoda, od kojih svaki može postati trend sljedećeg desetljeća.

Jedinstvene svjetiljke u galeriji

Pogledajte sličan dizajn: Nekoliko kreativnih ideja za originalne stoliće za kavu-procijenite širinu ideje dizajna!

Dizajn Interneta razvio je Danski stručnjak Edvard Van Vliet. Glavni zadatak bio je stvoriti uravnotežen prostor koji ne samo da bi se činio cjelovitim, već i ujedinio ljude zarobljene u njemu.

Veličina samog mjesta ne prelazi 250 KV. metara. Ovdje nema zasebnih izložbi bilo koje marke, jer je ideja bila prikazati različita rješenja interijera u realnom okruženju.

Bijeli strop u galeriji

Izgled izgleda prilično univerzalno: soba ima dugačak stol za sastanke i konferencije, kao i nekoliko prikladnih mjesta na kojima možete usko razgovarati o onome što ste vidjeli. U zadivljujućoj kuhinji, koju je dizajnirao Studio, Aisina 2, posjetitelji mogu večerati i popiti šalicu kave.

Mekani kutovi u galeriji

Nemoguće je stalno ažurirati izlaganje rastezljivih stropova, zidova, podova i rasvjetne opreme. Stoga se PREZENTACIJA svih novih proizvoda vrši na 20-metarskom modulu koji radi kao 3 zaslona za prikaz.

Ovdje su predstavljeni svi uzorci materijala i boja. Osim što je izložbeni prostor, njegov prostor može ponuditi novi format privremenih izložbi, radionica i projekcija.

Okrugle svjetiljke u galeriji

Staklena pregrada u galeriji

Bijelo stubište u galeriji

Bijeli pod u galeriji

Podij u bijeloj boji u galeriji

Mat pod u galeriji

Izložbe na zidu u galeriji

Izlog u galeriji

Pregrada od zavjesa do galerija

Sivi zid u galeriji

Figurirana svjetiljka u galeriji

Zasloni na zidu u galeriji

Sjajni strop u galeriji

Prugasti zid u galeriji

Zasloni i poster na zidu u galeriji

Panoramski prozori u galerije

Sjajni strop i karta galerije

Zanimljiv interijer: Internet paviljon, čiji dizajn iznenađuje, kako svojim vanjskim podacima, tako i praktičnim karakteristikama

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: