Impresivna djela suvremene umjetnosti: neobični 3-a-setovi tvrtke a-ina

Zidni ukrasi iz Interneta

Kada je obnova završena, a mi prelazimo na fazu ukrašavanja soba, postavlja se pitanje lijepog dizajna zidova. Svatko od nas želi ukrasiti svoj dom umjetničkim djelima, ali ne uvijek financijska situacija u obitelji omogućuje vam da cijeli zidni prostor objesite slikama poznatih majstora.

Danas želimo educirati posjetitelje našeg muzeja dizajna o umjetničkim setovima koji će vašim zidovima dati personalizirani, jedinstveni izgled.

Odustanimo od figurica, krivotvorenih sitnica, svijeća i drugih sitnica! Zamjenjuje ih nešto elegantnije, jednostavnije i istovremeno moderno.

Godine 2004., u San Franciscu, suprug i supruga – dizajneri tvrtke Ipaina-nisu mogli pronaći jednostavnu i originalnu verziju ukrašavanja zidova u vrtiću. Rješenje su pronašli sami-zalijepili su figure zapanjujuće dinamičnih i smjelih oblika na zidove.

Pogledajte sličan dizajn: Novi ekološki prihvatljivi zidni paneli od 3 IPA jedinstveni razvoj s volumetrijskim efektom od IPA

Dekorativni elementi izrađeni su od drveta i pripremljeni za slikanje, a ljepljiva podloga omogućit će vam da ih pričvrstite na bilo koju glatku površinu. Prodaju se u setovima od 8 komada različitih veličina i dolaze u raznim varijantama: kvadrati, lišće, krugovi i još mnogo toga.

Moderno rješenje za dnevni boravak ili blagovaonicu

"Internet" jedna od najpopularnijih aplikacija. Pomoću nje možete stvoriti vintage stil u svojoj dnevnoj sobi ili blagovaonici. Da biste to učinili, morate uzeti nekoliko setova od 8 šesterokuta, obojiti ih u boju koja odgovara vašem interijeru i zalijepiti ih, sastavljajući jedan veliki šesterokut nasuprot blagovaonskom stolu ili priloženom stolu.

Rezultirajuća kompozicija milovat će oko, pojavit će se želja da natočite čašu martinija, uključite svoju omiljenu, ugodnu glazbu, opustite se i zaboravite na "naporan i kreativan" posao koji ste upravo obavili. Sviđa li vam se ideja s aplikacijama? Odgovorite u komentarima!

Neobična opcija za ured ili butik

Pozitivna opcija za dječju sobu

Zanimljiv interijer: Odabir savršenih keramičkih pločica u kuhinji-šest praktičnih savjeta iskusnih

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: