Engineering Temporality od Studio Markunpoika

Dizajnerski ormarić s visokim nogama

Privremena priroda, briga i postojanje prema filozofu, Temporalnost je ono što nas definira kao ljudska bića. Postojanje (kao vrijednost) – vremenski način.

To znači Prošlost, sadašnjost i budućnost, a Internet označava kao ekstaze privremenosti. Naše biće, kao biće, očituje se kao istinski odlazak.

Tumačenje filozofije te osobe može se prevesti na nešto poput toga kroz brigu definiramo se dublje, to jest, razumijemo tko smo kao ljudi.

Neobične stolice

Dizajn za povećanje aktivnog sudjelovanja u procesu odlaska prema objektima, autor ovog projekta stvorio je predmete koji su uključeni u pojam krhkosti kao rezultat fizičkog i psihološkog dobra, što odražava privremeni karakter (privremenost).

Pogledajte sličan dizajn: 9 načina da unesete energiju u unutrašnjost svog doma s narančastim cvijetom

Čelična cijev izrezana je na male prstenove, ali dijelovi su se ponovno spojili kako bi stvorili polu-pokrivač na vrhu postojećeg objekta metodom hvatanja fizičkog prostora.

Stolica s visokim naslonom

Otapanje izvornih predmeta vrši se vatrom; iskonska sila koristi se kao metoda za ponovno stvaranje originala. Dani elementi prolaze kroz strašne fizičke transformacije i metafizičku vezu između objekta i sjećanja.

Želja autora projekta bila je dati svojoj kolekciji sjećanje, stvoriti napetu predstavu između idealne masovne proizvodnje strukturnog materijala i nesavršenog čovjeka.

Školjke koje su ostale od predmeta, kao sjećanje na njega, kao prošlost.

Svijećnjaci i stolna svjetiljka izrađena od metala

Namjera dizajnera bila je utjeloviti ljudsku krhkost u predmetima interijera, u njih uvesti humanističko, dublje značenje na polju dizajna, gdje su funkcionalnost, estetika i masovnost djela najvažniji.

Istodobno, ne može se reći da se bilo koji od ovih parametara može zanemariti. Rezultirajući namještaj za dom, naravno, može iznenaditi mnoge.

Dizajnerski luster sa šest svjetala

Neobični predmeti interijera iz Interneta.

Zanimljiv interijer: Internet-mogućnost brzog i visokokvalitetnog dizajna slike unutarnjeg uređenja bilo koje sobe

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: