Elementarno i elegantno: originalna kolekcija namještaja po mjeri Amaina na cilindričnim šipkama

Stolovi za kavu različitih veličina

Pozdrav, naši čitatelji u potrazi za novim kreativnim idejama, danas se na stranicama muzeja dizajna vraćamo nepretencioznim oblicima u dizajnu koji mogu biti posebno elegantni.

Francuska dizajnerska grupa, Aina, predstavila je svoj jedinstveni koncept usmjeren na suvremenu mladež, čija je ideja proizvesti neobične predmete interijera koji bi trebali biti luksuzna alternativa.

Svaka ideja temelji se na dugoj, cilindričnoj šipki malog promjera, zbog čega se cijela kolekcija naziva" IPA " ili štap.

Kombinirajući nekoliko osi jedni s drugima i stvarajući namještaj, programeri pokazuju svu genijalnost jednostavnog mehaničkog spajanja dijelova: iz pojedinih dijelova dobivamo cjelinu, uz minimalan napor!

Sastaviti elegantnu policu za knjige – nema ništa lakše: povezujemo 34 tanka drvena cilindra, postavljamo ploče na rezultirajuće ćelije, a ispred nas je komad namještaja u duhu minimalizma!

Mali stalak s više odjeljaka

Za kombiniranje osovina izrađenih od prirodnog drva koristimo jake, elastične pričvršćivače izrađene od silikonskog materijala.

Pogledajte sličan dizajn: Novi smjer: Popularnost knjiga u modernom dizajnu ogleda se u originalnim predmetima interijera

Dizajn regala

A što ako u gornji dio izdužene šipke postavite nekoliko zaobljenih oblika različitih veličina, nalik lišću lopoča, a samu bazu pričvrstite na pouzdano postolje – veličanstvena polica za potrebne sitnice već je ugodna oku.

Stol višenamjenski

Postavljamo dva kruga na tri osi i dobivamo univerzalni stol koji se lako pretvara u originalnu stolicu-idealno rješenje za poznavatelje udobnosti.

Prekrasan stolić za kavu dvodijelni

Diskretno pričvršćujemo male uske cilindre, a otmjeni stalak za posuđe izazvat će oluju oduševljenja.

Rezervni dijelovi za kreativni namještaj

Dijelovi za lijep namještaj

Rezervni dio za dizajnerski namještaj

Stil u jednostavnosti: smješteni u tri drvene grede povezane čvrstim kabelom, rasvjetni elementi bit će ultramoderna alternativa tradicionalnom lusteru.

Izvorna svjetiljka

Dizajnerska svjetiljka

Viseća svjetiljka

Zanimljiv interijer: Živahna osobnost: impresivna kolekcija stolica iz dizajnerskog studija Nazionine

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: