Elegantni ukras svijećnjaka

Elegantni svijećnjaci iz studija AZIPA

I opet vas pozdravljamo na izuzetnom i izvanrednom portalu muzeja dizajna!

Ovdje, na nevjerojatnim i kreativnim stranicama informacijskog izvora, svi čitatelji i cijenjeni posjetitelji mogu lako pronaći najracionalniji i najprikladniji materijal za sebe o divnim idejama uređenja doma i rješenjima kreativnih stručnjaka u procesu planiranja apartmana koji atmosferu mogu ispuniti udobnošću i posebnom toplinom.

U današnjoj priči upoznat ćemo vas s elegantnim i sofisticiranim dizajnom kandelabra nazvanim PONTAINEA, koje su dizajnirali i oživjeli talentirani stručnjaci i profesionalci iz studija pontainea.

Pozivamo vas da zaronite u šarmantnu fotografiju dizajnerskih proizvoda i pogledate nadahnjujući izgled i nevjerojatnu stilsku izvedbu ostvarenu u ovim očaravajućim proizvodima.

Inženjerski ured za tehnologiju je mladi arhitektonski studio sa sjedištem u Švicarskoj sa specifičnim pozadinskim načinom rada i velikom količinom strasti i predanosti dizajnu interijera.

Od svog osnutka 2012. godine, vlasnici tvrtke asa (Sarah Hugin) i asa (Benedict Lovenstein) već su dovršili razvoj i provedbu svestrane Kolekcije različitih projekata i izazova.

Kao rezultat zanimljivog i uspješnog zajedničkog rada na području transformacije ukrasa, vizualnih komunikacija, marketinga, grafičkog uređenja i interijera, kao i dizajna trgovine, stekli su veliku popularnost i slavu.

Bavili su se razvojem i istraživanjem koristeći različite materijale, proizvode i zahtjeve. Stoga im ukras nije lak posao, ali i bitan element svakodnevnog života i razmišljanja. Zaposlenici tvrtke cijene sudjelovanje u procesu razvoja proizvoda od početka do kraja.

Bijeli svijećnjaci iz studija u Kini

Kreativni predmet "karat" je svijećnjak koji se proizvodi u Švicarskoj, a sastoji se od tri funkcionalna dijela. Inspiracija za proizvode preuzeta je iz dubina švicarskih Alpa prije milijuna godina.

Svjetlost, čistoća i snaga kristala oduvijek su fascinirali ljude, pa su ovi proizvodi stekli veliku popularnost i priznanje među svjetskom javnom javnošću.

Geometrijski oblici i dalje proizvode različite nove oblike i estetski odraz svjetlosti na fasetiranoj površini. Značajna težina pojedinačnih aluminijskih odljevaka od aluminija omogućuje da svijećnjaci budu intuitivni i zanimljivi za oko.

Pogledajte sličan dizajn: Svečano kućno okupljanje za cvijeće: napravite luksuzne Vaze od otpadnih materijala

Srebrnasti svijećnjaci iz studija Astro

Proširivi kandelabri pozivaju svoje korisnike da sudjeluju u oblikovanju svog jedinstvenog izgleda i nevjerojatnog dizajna.

Baš kao što je dragocjeni kameni kristal jedinstven, i proizvodi se mogu slagati na različite načine: blokovi se mogu dodavati, smanjivati i preuređivati po želji vlasnika, omogućujući vam da stalno mijenjate njegove oblike i stilski izgled sobe.

Svijećnjaci u sivoj boji od strane studija Astro

Ovi ukrasni dodaci mogu se koristiti za ukrašavanje kućnog prostora pojedinačno ili od strane stilske skupine, što privlači veliku pažnju i interes gostiju i članova obitelji.

Sivi svijećnjaci iz studija Astro

Šarmantni komad dekora i interijera stvorili su i oživjeli stručnjaci za Ipaina (Sarah Hugin) i Ipaina (Benedict Lovenstein) u raznim paletama nijansi-snježno bijeloj, crnoj, srebrnoj, sivoj, kao i mat i sjajnoj površini.

Crni svijećnjaci od strane studija od strane studija

Kupac može odabrati svijeće za shemu boja ukrasnog elementa ili, obrnuto, odabrati ih u kontrastnom dizajnu, što će im pomoći da formiraju zanimljiv optički efekt u dnevnoj sobi.

Svijećnjaci u bijeloj boji od strane studija od strane studija

Na sljedećoj fotografiji možete razmišljati o temi ukrašavanja stambenih apartmana, kao i varijacijama njegove stilske izvedbe, koje se mogu sastaviti pomoću tri masivne baze s fasetiranom siluetom.

Srebrni svijećnjaci iz studija u Kini

Pogledajte sastav koji se može oblikovati pomoću tri elementa s fasetiranim geometrijskim površinama.

Svijećnjaci iz studija u Kini

Elementi dizajna sa svijećama u sličnoj shemi boja izgledat će posebno izražajno i kreativno. Na sljedećoj fotografiji možete vidjeti kandelabre u crnoj boji, koji će moći privući pogled i pažnju, kao i istaknuti se na pozadini jednobojnog uređenja kuće.

Crni svijećnjaci od strane studija od strane studija

Koncizan i sofisticiran dizajn kandelabra nazire zadivljujući primjer kako se ukras može ukrasiti na originalan i estetski privlačan način, koristeći široku paletu nijansi i mogućnosti izvedbe, privlačeći pomno oko i zanimanje javnosti za ovaj jedinstveni proizvod za dizajn prostora.

U 2014. godini Karat svijećnjak je nagrađen nagradom za nominaciju za Oceanics.

Dizajn nevjerojatnog i elegantnog komada interijera osmislili su i oživjeli arhitekti i stručnjaci za radionicu cini.

Zanimljiv interijer: Miris prirode u svijeći u svemiru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: