Elegantni i inovativni: sustavi za police za dom i ured iz Interneta

Kreativni sustav za pohranu Ama od Ama

Poznat po svojim nagradama za kuhinjske sustave koji kombiniraju ručno izrađeni namještaj s funkcionalnošću i ljepotom, dizajner je sada stvorio sustav Ace koji se temelji na istim vrijednostima. Nedostaci većine modularnih polica u blagovaonicama su njihova djelomična upotreba

Ova kolekcija svojim dizajnom nudi bešavniju estetsku integraciju u prostor, a također nudi veću prilagodljivost u smislu funkcionalnosti.

Sustav radi u širokom rasponu i dizajniran je da se razvija prema zahtjevima korisnika. Dizajnirani su za trijemove, knjižnice, radne sobe, vinske ormariće, ostave, pomoćne prostorije, praonice kunalja i dječje igraonice, a također mogu ukrasiti zidove u kuhinji.

Jedinstveni sustav za pohranu Ama od Ama

Pogledajte sličan dizajn: Smjer dizajna: Čipka

Set se sastoji od nekoliko zamjenjivih dijelova s mehaničkom čeličnom šipkom za potporu, koji se izražavaju svojom elegancijom i funkcionalnošću. Lako se pričvršćuju na zid i mogu se mijenjati ovisno o situaciji.

U setu je nekoliko komponenti. Svaki od njih izrađen je ručno i od najfinijih materijala. Oni su prilično široki i uključuju čelik, tvrdo drvo i kožu, kao i materijal poput čvrstog kompozita.

Svojom teksturom kolekcija dodaje toplinu, u nju možete pohraniti sve što želite, čak uključuje i male, izdržljive vrećice za pohranu.

Strašan sustav za pohranu od Acepa

Izvorni sustav za pohranu Ama od Ama

Čudesni sustav za pohranu Ama od Ama

Divan sustav za pohranu Ama od Ama

Šik sustav za pohranu Ama od Ama

Zanimljiv interijer: Ergonomski noćni ormarić Ace-Ace-Ace inovativni uređaj dizajnera Ace-Aceace

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: