Elegantna, elegantna, svijetla i vrlo neobična jedinstvena Svjetiljka za izloge Na internetu

Kreativna svjetiljka za izloge u svemiru

Danas imamo priliku pogledati neobičnu svjetiljku Nazionine. Riječ je o minijaturnoj konstrukciji žarulja koje su razvijene za osvjetljavanje vitrina po narudžbi.

Dizajn je u obliku slova P, i vrlo je tanak. Njegova debljina na mjestu izvora osvjetljenja je 3,5 milimetara. To je poput standardne osovine jeftine kemijske olovke. U gornjoj prečki, koja se može okretati za svih 360o, ugrađene su vrlo male diode koje emitiraju prilično snažno svjetlo.

Glavni kupci bili su saloni nakita. Moraju osigurati dobar pregled vrijednih predmeta izloženih u vitrinama i još uvijek osigurati njihovu sigurnost. Organizatori izložbi, posebno skupi eksponati, nisu stajali po strani.

Uostalom, tanka svjetiljka praktički je nevidljiva pri dnevnom svjetlu.

Podupirači i kvadrati ispod ACE-elementi su izrađeni od mesinga i imaju tri mogućnosti pokrivanja. To je crni i čelični praškasti premaz, kao i zrcalna opcija eloksiranjem. Stoga lako možete odabrati željenu boju i stalci će se stopiti s glavnom pozadinom.

Same LED diode nalaze se u reflektoru koji ima kut od 120o. To osigurava dobro osvjetljenje i bez sjena.

Pogledajte sličan dizajn: Alvar Aalto. Alvar Aalto. Arhitekt i industrijski dizajner. Rođenje skandinavskog stila. II dio. Industrijski dizajn

Neobična rasvjetna tijela

Pred nama je opcija osvjetljenja skupe ogrlice u izložbenom izlogu. Tanko tijelo svjetiljke uopće ne ometa pogled. Nakit se može vidjeti sa svih strana prilično slobodno.

Uz to, posjetitelji ne stvaraju Toni, kao kad koriste vanjske izvore svjetlosti. U ovoj je opciji lako slijediti sigurnosne mjere.

Superiorna svjetiljka u odnosu na zodijak

Ova uvećana fotografija jasno pokazuje sklopivi stalak, točnije uklonjivu bočnu ploču i sjenilo s zrcalnom površinom iznutra. Pa čak i lemljenje crvene boje na početku niza dioda.

Nevjerojatna rasvjetna tijela

Prekrasna rasvjetna tijela

Ovo je druga verzija svjetiljke s interneta. Reflektor je ravan i na njemu se nalaze dva reda elemenata na internetu. Stalci imaju oštrije kutove. Premaz srebrne boje, prskanje.

Čudesna svjetiljka

Da biste usporedili veličinu strukture, u blizini je postavljen ručni sat. Jasno se vidi da se rasvjeta može prilagoditi određenom području.

Ako vam stil minimalizma odgovara, tada će biti prikladno koristiti svjetiljke umjesto stolnih svjetiljki. U studiju možete osvijetliti određene elemente dekora ili djela vlasnika.

Ako vam se svidjela takva svjetiljka, tada je i sami možete pronaći dostojnu upotrebu.

Zanimljiv interijer: Neobične stolne svjetiljke za moderne urede

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: