Dizajnerska rasvjetna tijela iz asa pravi bijes na godišnjoj izložbi asa, N

Dizajnerska rasvjetna tijela iz NASA-e

Pozdrav, dragi posjetitelji modne stranice o svemu! Danas predlažemo da odete u Njujork na izložbu i zaronite u nevjerojatan svijet novih interijera i pogledate dizajnerske svjetiljke marke icepa. 

Izvana pribor podsjeća na zavojnice. Glavno napajanje za njih je računalni adapter. Ovaj i još jedan uređaj ove vrste, nazvan Acepa, prikazan je na izložbi kao dodatak kolekciji namještaja iz aceapa. 

Njihove su komponente dio Ace-Ace-a, a izradila ih je dizajnerska grupa Ace-a. Glavna podrška za nju bio je TV. Osim toga, događaj u otvorenom kafiću i trgovini sadržavat će razvoj Ace, Ace, Ace& Proper, Castor Design, Council, Neo-Utility and Resident.

Stolna svjetiljka ima postolje zakrivljenog oblika, kao i držač s spiralnim krajem. Svi su ti dijelovi izrađeni od metala. Završna komponenta je bijelo cilindrično kućište svjetiljke. Sastoji se od cijevi i uvijenog vrha koji drži cijelu strukturu zajedno.

Pogledajte sličan dizajn: Vunena optička varka: razigrani tepih u portugalskom stilu od strane Interneta

Paleta nijansi svijetlog komada interijera održavana je u nježnim i neutralnim jednobojnim bojama. To je stvorilo veličanstvenu i izvanrednu instalaciju koja se neprimjetno uklapa u industrijski stil.

Sastav se može postaviti u stan u cjelini ili instalirati u raznim dijelovima kuće kao pojedinačni svjetlosni elementi koji ispunjavaju sobu prigušenom, ugodnom sjetvom i blistavim sjajem.

Dizajnerske svjetiljke su lijepe u svojoj izvedbi. Mogu se koristiti i u stambenim i u poslovnim prostorima.

Stolna svjetiljka iz NASA-e

Stolno svjetlo iz rastavljenog pogleda na ocean

Žica za napajanje rasvjetnog tijela iz NASA-e

Shema svjetiljke iz NASA-e

Zanimljiv interijer: Dizajnerske svjetiljke iz asa i asa nesumnjivo će vas podsjetiti na djetinjstvo!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: