Dizajn paviljona IPHINE omogućuje vam da otvorite oči postojećim vrijednostima i zadržite stvarne emocije

Inventar tvrtke na stolu u paviljonu

Oštre i isprekidane linije, kao i nedostatak stilske razigranosti, faktor su koji ne samo da ima pravo na život u kontekstu modernog dizajna, već je u sposobnim rukama sposoban za mnogo toga, uključujući ostavljanje raznih manifestacija poznatijih kreativnih rješenja.

Štand tvrtke IPHINE, izložen na Londonskoj izložbi posvećenoj postignućima u području tiska, u potpunosti potvrđuje ispravnost ove misli i prisiljava nas da donekle proširimo čovjekove koncepte o stvarima poput ljepote i pristojnog dizajna.

Ideja takve slike je iskrenost, element koncepta koji bi svaka tvrtka trebala imati, a još više u odnosu na svog klijenta. Nepretencioznost oblika koji se koriste u unutrašnjosti izložbenog paviljona, kao i jednostavnost dizajnerskih manevara i odsutnost vanjske ometajuće šljokice, način je zahvaljujući kojem je bilo moguće naglasiti kvalitetu proizvoda objavljenih u zidovima interneta.

Snježnobijela izložba

No, bez obzira na to kako dizajneri ovog primjera postojećeg interijera nisu pokušali stvoriti prednost prema praktičnoj strani aktivnosti kojom se bavi ova proizvodnja, s iskušenjem da formiraju nevjerojatnu sliku koja je dio baze štanda, srećom se nisu uspjeli nositi.

Pogledajte sličan dizajn: Kelly Hoppen. Kellie Hoppen. Dizajner interijera. Naučite vjerovati u sebe i uspjet ćete!

Upravo iz tog razloga, pravilni geometrijski oblici koji obavljaju različite funkcije, na primjer, stalci, stalci, stalci i maneken, čije vanjske karakteristike u potpunosti odgovaraju odabranom stilskom smjeru, u ukupnoj masi primjer su nevjerojatnog dizajna.

Vanjski dio paviljona

Predmeti dekor i interijera kao što su vaze, knjige i jastuci, kao i kombinacija boja, gdje prevladavaju isključivo svijetle boje, omogućuju vam stvaranje osjećaja udobnosti i neočekivanog sklada, koji ne mogu spriječiti oštre kutove okolnih elemenata, niti pomalo arthausno raspoloženje samih dizajnera.

Majice koje se skladno uklapaju u Nišu jednog od predmeta koji čine cjelokupni sastav, kao i druge suvenire s logotipom ovog kopanja, obavljaju ne samo praktičnu funkciju, već i donekle zasićuju postojeći unutarnji ukras, samo pojačavajući pozitivan učinak koji izaziva kod svakog posjetitelja izložbe.

Bijela vitrina u paviljonu

Takav iskren i otvoren pristup, zasnovan na otvorenosti primijenjenih kreativnih tehnika i nedostatku stilske pozadine, jamac je uspjeha i estetskog užitka.

Asortiman robe u paviljonu

Crna figurica u paviljonu

Geometrijska struktura robota u paviljonu

Bijeli interijer i Crna figurica

Bijela vitrina u paviljonu

Zanimljiv interijer: Dizajn paviljona Amain "Amain"

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: