Dekorativna aromaterapija: kreativne vrećice s nježnim mirisom lavande za ukrašavanje doma

Kreativna vrećica s mirisom lavande

Ljekovita svojstva ove zimzelene biljke poznata su čovječanstvu od davnina. Od njega su se pripremali oblici doziranja za mnoge bolesti i bolesti. Do danas se njegov ekstrakt široko koristi u kozmetologiji, u proizvodnji sapuna, dezodoransa, u kuhanju.

Čak su i prvi francuski parfumeri uključili esencijalno ulje lavande u svoje parfemske kompozicije, jer ima vrlo suptilan osvježavajući miris.

Začinjeni duh cvijeća blagotvorno djeluje na psiho-emocionalno stanje osobe, smiruje, pomaže riješiti se tjeskobe i razdražljivosti. U smjeru poput aromaterapije, ova svestrana cvjetna kolekcija vrlo je popularna. Tako je nastala tradicija izrade jastučića od prozračne tkanine kako bi se atmosfera zasitila ugodnim i korisnim mirisom.

Takve mini vrećice mogu se objesiti u hodnicima. Savršeno će ispuniti zrak ugodnim nježnim notama očaravajućeg mirisa, razveseliti i ublažiti nervozu.

Predlažemo da pristupite s gledišta dizajna i koristite ih ne samo za aromatiziranje sobe, već i kao moderan atribut na odmoru. Da biste to učinili, trebat će vam: sušena ljekovita biljka začina, male vrećice ušivene od prirodnog materijala, marke, pigmentna tinta, boja, drveni štapići i staklena ili keramička posuda.

Pogledajte sličan dizajn: Prekrasne oči vašeg prebivališta ukrašavamo prozore prekrasnim zavjesama i posuđujemo ideje od stručnjaka

Spremnik za boju i vrećice

Na štapiće nanižite pripremljene platnene vrećice, umočite ih na pola ili malo manje u otopinu pigmenta za bojenje, pričekajte nekoliko minuta, izvadite i osušite na komadu dobro upijajućeg platna. Nakon što se potpuno osuše, na njih utisnite pečate s tintom i gotove vrećice napunite mirisnom kolekcijom.

Bojenje vrećica u boji lavande

Vrećice obojene lavandom

Set pečata od tkanine

Ispis na obojenoj vrećici

Kreativne vrećice s mirisom lavande

Kreativne vrećice s mirisom lavande

Zanimljiv interijer: Prekrasni ukrasni predmeti oživjet će atmosferu i razrijediti strogu atmosferu u kućnom uredu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: