Cipele na polici s knjigama? Nekoliko korisnih ideja kako pohraniti cipele na originalan i lijep način

Stalak za odlaganje cipela

Ženska ljubav prema cipelama, u stvari, vrlo je teško precijeniti. Kako se ne odnosi s nježnošću na stvar koja štiti noge od mogućih oštećenja, daje im lijepe obrise, grije ih u hladnoj sezoni.

Osim toga, nikad nema puno ovog modnog dodatka. Raznolikost oblika i boja ne poznaje granice, u takvim je uvjetima teško zaustaviti se i ne kupiti sebi novi lijepi par cipela. Ali, za zadovoljstvo razmetanja u novoj stvari morate platiti. Mjesto u vašem stanu!

Uvlačivi sustav u krevetu za odlaganje cipela

Kako pronaći utočište za puno sandala, gležnjača, sandala i još mnogo toga? To je poznato posjetiteljima našeg muzeja dizajna. Dođite, bit će zanimljivo!

Cipele, mjesto u hodniku na podu ili u kutiji za cipele. Opcija je naravno šasija, ali prilično dosadna. Zašto ne izbrisati zastarjeli stereotip i dodijeliti joj prostor na originalniji način.

Na primjer, nekoliko pari cipela na polici s knjigama. Dodajte im nekoliko knjiga, vazu s cvijećem ili omiljenu fotografiju. Za sobu s bijelim zidovima i policama, vaše cipele u svijetlo crvenoj ili crnoj boji postat će neočekivana paprika, vrhunac interijera.

Pogledajte sličan dizajn: Ženski nakit: savjeti za svaki ukus, stil i proračun

Sustav za pohranu cipela u hodniku

Sjetite se vintage ormarića i kineskih ormarića u blagovaonicama naših baka? Vrlo prikladno i neobično mjesto za pohranu cipela!

Stroge linije i vintage stil antiknog namještaja povoljno će naglasiti ljepotu i gracioznost najpoznatijih marki cipela. Takav dizajnerski potez pretvorit će vaš dom u elegantan butik ili hram obožavanja cipela.

Niski ormarić za pohranu cipela

Ako imate staro stubište, nemojte žuriti da ga bacite. Ako imate maštu, možete joj dati drugi život. Objesite ljetne šarene cipele na stepenicama i pretvorit će se u glazbeni red, pjevati i blistati novim bojama.

Osim toga, takav ekstravagantni stalak za cipele nosi određeno značenje, poput mentalne mape, simbolizirajući vaše korake na putu do uspjeha!

Skriveni sustav za pohranu cipela

U dječjoj sobi sigurno će biti mjesta za šarene male tenisice, tenisice i mokasine. Od obrađenih ploča možete samostalno sastaviti neobičan stalak i postaviti ih na uske police.

Vaše će dijete biti zabavno i zabavno, paziti na svoje cipele, koje su uvijek pri ruci u bilo kojem trenutku.

Klizna polica za odlaganje cipela

Ako malo sanjate, dodajte ukrasne elemente izrađene od obojenog kartona ili prirodnih materijala, tada se stalak za cipele lako pretvara u obrazovnu igračku ili, uz sigurno pričvršćivanje, u švedski zid. Uopće nije skupo, ali more radosti!

Bijeli ormar za odlaganje cipela

Zanimljiv interijer: Nevjerojatan namještaj credenza: 20 modernih dizajnerskih opcija u prekrasnoj zbirci fotografija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: