Bujni luk za ukrašavanje božićnog drvca-dosadni predmet lako i brzo pretvaramo u dizajnersko remek-djelo

Svijetlo crveni luk za božićno drvce

Ako ste umorni od petljanja sa živim božićnim drvcem ili želite da vaša novogodišnja ljepotica izgleda originalno i ultra moderno, tada će jedno od rješenja biti da ovo božićno drvce napravite sami. Samo ga izrežite iz pjene i obojite u bilo koju boju koja vam se sviđa, što će ovisiti samo o vašim željama.

Kreaciju možete ukrasiti božićnim ukrasima od stiropora, koji su dovoljno lagani da se drže na jednostavnom univerzalnom ljepilu. Kruna vašeg remek-djela bit će originalna kruna. Idite u Muzej dizajna, gdje će vam reći kako stvoriti zanat. Vidjet ćete da to uopće nije teško, a voljeni će cijeniti vaš kreativni pristup uređenju sobe.

Ovako će otprilike izgledati. Naravno, veličina i boja vaše buduće genijalne kreacije ovise samo o vama. Jedino je pitanje kako napraviti luk koji okrunjuje umjetno božićno drvce. O tome će se dalje raspravljati.

Za rad će vam trebati:

  • papir u boji, kompleti koji se prodaju u bilo kojoj trgovini uredskog materijala;
  • olovka s ravnalom;
  • škare, ljepilo i klamerica.

Krenimo na posao!

Izvorni luk za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 1

Pogledajte sličan dizajn: 18 modernih opcija za stvaranje udobnosti u vašem domu učinkovite tehnike dizajna

Nacrtajte predloške na papiru, izrežite ih i savijte kao što je prikazano na fotografiji. Učvrstite spajalicom. Fotografija pokazuje da se zanat sastoji od dva raznobojna luka s vrpcama. Stoga je jasno da praznine za njih trebaju biti izrađene od papira različitih boja, a broj vrpci možete sami odabrati.

Za krutost konstrukcije poželjno je napraviti donji luk od gušćeg materijala. Na primjer, od papira za crtanje ili čak tankog kartona u boji.

Izvorni luk za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 2

Izvorni luk za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 3

Sada morate prikupiti sve pripremljene dijelove u jednu cjelinu. To se može učiniti klamericom i ljepilom. U sredinu možete zalijepiti krug zlatnog papira ili pričvrstiti malu igračku za božićno drvce.

Izvorni luk za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 4

Evo tako veličanstvenog luka koji biste trebali dobiti.

Izvorni luk za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 5

Izvorni luk za božićno drvce vlastitim rukama-fotografija 6

I posljednji, nokaut udarac za goste, bit će isti manji luk koji će uljepšati vašu svečanu odjeću. Možete napraviti isti pribor za goste i predati ih svakom dolasku.

Svidjela vam se takva ideja?

Zanimljiv interijer: Korak radijusa: šarmantan završetak stubišta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: