Asa ‘ asa iz asa: originalni projekt fotografija odraslih u dječjem ruhu

L’Enfant Extérieur

Projekt pod nazivom "Azipias" Christiana Girotta (Azipirotto) jasno pokazuje koja djeca sjede u nama, odraslima i etabliranim ljudima. Dječja tijela, vrlo velike glave i naivan pogled djeteta kombiniraju se s odraslim frizurama i šminkom ljepšeg spola, a kod muškaraca s trodnevnim strništem.

Čitatelji muzeja dizajna bit će zainteresirani da saznaju da nije uopće fotograf, kao što su mnogi vjerojatno mislili, već fotografski umjetnik koji retušira fotografije i njihovu umjetničku obradu.

Zajedno s fotografom Kventinom Kurtatom i stilisticom Aleksandrom Hannoon stvorili su jedinstvenu i originalnu seriju visoko umjetničkih djela pod nazivom "dijete u nama" ("Aini ' Ipino").

L’Enfant Extérieur

L’Enfant Extérieur

Glavna značajka svih fotografija koje je Christian majstorski retuširao je da prikazuju odrasle, ali u dječjem ruhu, kako je njihov nadareni umjetnik uspio "vidjeti" .

Pravo raspoloženje svakog dobrovoljnog pomoćnika, retušer je prenio uz pomoć jedinstvenih i izražajnih dječjih izraza lica. Rezultat je premašio sve hrabre pretpostavke – slike su jednostavno raznijele internet, a na izložbi su svi posjetitelji s osmijehom gledali fotografije, a mnogi od iznenađenja nisu zatvorili usta, kao u dalekom djetinjstvu.

Pogledajte sličan dizajn: 8 jedinstvenih načina korištenja ploče u elegantnom interijeru – pogledajte i usvojite!

L’Enfant Extérieur

L’Enfant Extérieur

Nije tajna da svaka odrasla osoba ima neke, samo svojstvene, navike i uvjerenja, ustaljene karakterne osobine koje se više ne mogu promijeniti. Što smo stariji, to smo ozbiljniji prema ljudima oko nas i svijetu općenito, ali u svakome od nas sjedi isto dijete kao i u djetinjstvu – ponekad želi biti hirovit i nestašan.

To se očituje samo u onim slučajevima kada se nakratko oslobodimo svakodnevnih briga i opustimo se s obitelji u krilu prirode ili u ljetnoj kućici.

L’Enfant Extérieur

Pjevamo pjesme, igramo se s djecom u njihovim igrama i zavaravamo se, zabavljajući se jedni drugima – tada ta "djeca" izlaze iz nas kako bi maštala, tjerala loptu na travnjak i općenito se odvratila od briga.

To nije loše, pa čak može biti korisno pogledati probleme odraslih dječjim naivnim pogledom. Zaboravimo na neko vrijeme da smo odrasli i vrlo ozbiljni ljudi i dajmo slobodu svojoj ustajaloj duši. Ipak, uglavnom smo svi vječna djeca, pa nećemo uništiti naivno i veselo "unutarnje dijete"u sebi.

L’Enfant Extérieur

L’Enfant Extérieur

Zanimljiv interijer: Ažur ligatura grada ili arhitektonska gustoća u zadivljujućim fotografijama s interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: