8 načina da izbjegnete bacanje dječjih igračaka po kući: Uradi Sam originalna mjesta za pohranu

Svijetle kutije za pohranu igračaka

Puno je slatkih trenutaka povezanih s roditeljstvom. Ali teško da takvi trenuci uključuju "zadovoljstvo" zakoračiti na oštre dijelove dizajnera, automobile s igračkama itd.d. Srećom, postoje prilično zanimljivi načini rješavanja problema razbacanih igračaka. I mnogi su roditelji spremni podijeliti svoje ideje kako dobiti kontrolu nad neredom.

Svijetle kutije za pohranu igračaka

Zabavna pohrana

Takve valjkaste kutije na valjcima olakšavaju premještanje dječje riznice tamo gdje je trenutno potrebna. A slatki jastuk na vrhu je lijepo mjesto za odmor dok se igrate.

Kutije za stolice na kotačima za odlaganje igračaka

Mnogi ljudi znaju da je jedan od najučinkovitijih načina da naučite svoje voljeno dijete da čisti stvari za sobom dati ovom procesu oblik igre. Zoološki vrt, čiju je ideju predložila obitelj IPA, stvara iluziju da dijete tjera svoje ljubimce u ograđeni prostor.

Svijetla kutija za odlaganje igračaka u obliku kaveza

Na prvi pogled, tava za pizzu možda nema nikakve veze s organizacijom dječjeg prostora. Međutim, stranica Ipaina sposobna je odagnati taj osjećaj uvođenjem vodiča za izradu magnetskih držača. Na njih djeca mogu pričvrstiti sve predmete s kojima su bili angažirani tijekom dana.

Pogledajte sličan dizajn: Čudesni Tekstil iz 60-ih ? zagrijavanje topline i dobrodošla udobnost u vašem domu

Lim za pečenje kao ploča za magnete

Pametni prostori za pohranu

Krevet također može poslužiti kao praktično mjesto za dječje stvari. U isto vrijeme, ispod možete urediti ugodan kutak za zabavu. Upravo je takva ideja provedena pomoću kreveta od interneta od interneta. Kao rezultat toga, roditelji su uspjeli osloboditi dodatni prostor u sobi i osigurati red u njoj.

Dječji krevetić s policama

Sljedeća opcija za uređenje vrtića pomoći će izbjeći nesuglasice s malim "turistom", jer će beba sigurno voljeti stavljati svoje igračke u tako veliki krevet-šator. Osim toga, dijete više neće moći smišljati razloge da odustane od čišćenja.

Krevetić na kat s policama

Moderna klupa-dva u jednom

Ideja da se okrene na jednu stranu poznata mnogima polica od asa iz asa oživjela je ASA. Šarene košare iznutra-praktične i originalne. A ako dodate jastuke na vrh, možete dobiti izvrsno mjesto za opuštanje.

Kutna klupa s ladicama u vrtiću

Usput, s mjesta ispod dječjeg kreveta također možete izvući puno koristi. Koristeći savjete Ina ' Ina, možete stvoriti tako jednostavan i prostran spremnik vlastitim rukama od samo jednog lista šperploče.

Spremnik za pohranu igračaka

Još jednu ideju za stvaranje praktičnog komada namještaja demonstrirao je Asa 2 Asa ' asa. Takve stolice u obliku kockica na kotačima mogu poslužiti i kao dodatni spremnik. Treba napomenuti kako se organski uklapaju u unutrašnjost igraonice.

Dječji vrtić s kreativnim dizajnom

Ovo je samo mali popis originalnih ideja za dječju opremu predstavljenu na mjestu Muzej dizajna, među kojima možete pronaći prikladno rješenje za sebe.

Zanimljiv interijer: Snježnobijeli talijanski zidovi tvrtke IASINIA, ili kako vizualno povećati prostor

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: