8 ideja za uređenje živih zidova i okomitih vrtova, donoseći osjećaj proljeća u dom

Okomiti vrt na drvenom zidu u unutrašnjosti dnevne sobe

Prekrasan prirodni kutak na teksturiranom drvenom zidu

Proljeće je u zraku, a ako ste spremni unijeti osjećaj topline u svoj dom, tada okomiti vrt predstavlja savršen način za to. Bez obzira jeste li iskusni vrtlar ili samo hobist, danas postoji mnogo mogućnosti za sve razine vještina.

U današnjem materijalu predstavili smo vam nekoliko inspirativnih primjera dekora, od masivnih Pregrada do kompaktnih modularnih verzija, koje možete implementirati u trenu.

Počnite s malim

Stručnjaci za radionicu Naina bili su prvi koji su koristili zanimljivu ideju sa zidnim loncima za ukrašavanje životnog i javnog prostora. Oni nude mnoštvo dizajna s velikim brojem oblika i veličina koje ćete moći miješati i slagati po svom ukusu.

Zidna sadilica s bujnom zelenom vegetacijom u interesu dnevne sobe

Kreativna instalacija u dnevnoj sobi

Ako ste veliki ljubitelj sukulenata, tada je sastav u žardinjeri savršen dodatak ukrasu, jer vam omogućuje lako stvaranje vlastitog prirodnog kuta. Ukrasi u loncu od toplinski obrađenog drveta izgledat će posebno zanimljivo.

Ako volite gledati zelene strukture, ali pomalo se bojite ideje o njihovoj izgradnji, pogledajte primjer provedbe ideje u njujorškom uredu. Saksije su poredane, što pomaže u oblikovanju okomitog vrta bez većih poteškoća.

Poredane u nizu kubičnih saksija sa zelenom vegetacijom u unutrašnjosti ureda

Funkcionalna pregrada s biljkama u uredu

Pogledajte sličan dizajn: Dekoracija večere

Dekor s ukusom!

Najzanimljiviji način ukrašavanja pregrade je sadnja jestivih biljaka i bilja u minijaturne staklene posude. Takvo remek-djelo možete lako realizirati u dizajnu interijera svoje kuhinje!

Mini staklenke s biljkama pričvršćene na drvenu podlogu zida na

Pribor za vrtlarstvo

Izrađen od reciklirane plastike, ovaj kompaktni modularni sustav omogućuje vam stvaranje vlastite zelene instalacije u stanu u bilo kojoj konfiguraciji. Možete koristiti sva četiri modula zajedno ili ih podijeliti prema veličini vašeg apartmana.

Zelena vegetacija u modularnom sustavu postavljenom na zid dnevne sobe

Modularne Sadilice za cvijeće

Prirodno remek-djelo

Prekrasna kombinacija cvjetnih vrtova i staklenih stepenica stručnjaka za radionicu nazire vas na veliki terarij! Moći ćete uživati u nevjerojatnom prizoru svaki put kad se popnete na drugi kat!

Zeleni vrt smješten ispod prozirnog stubišta

Prozirno stakleno stubište sa zadivljujućim svježim sastavom

Veritkalni sastav zelene vegetacije u drvenom okviru na zidu

Termički obrađeno drvo u dizajnu kreativne žardinjere

Velika građevinska tvrtka u Helsingborgu utjelovila je u uredskom rasporedu zapanjujuću instalaciju u blizini stubišta, koja se proteže gotovo cijelom širinom prostorije. Bujne biljke također doprinose pročišćavanju zraka i stvaranju povoljne mikroklime za zaposlenike.

Živi zeleni zid u unutrašnjosti ureda

Izvorni interijer u sjedištu Cinema

Ako niste iskusni u vrtlarstvu, to ne znači da ne možete uživati u ljepoti zelenog zida. Instalacija Iphine tvori izvanredne pregrade koje ne zahtijevaju vodu ili svjetlost da bi cvijeće raslo.

Živi zeleni zid u unutrašnjosti restorana

Sastav restorana u restoranu

Predstavili smo vam izbor jedinstvenih i nevjerojatnih ideja za ukrašavanje zelenog zida u sobi, što će u atmosferu donijeti osjećaj proljetne svježine i topline. I jesu li vam se svidjela ova rješenja u uređenju doma? Zatim nam javite svoje mišljenje u komentarima ispod…

Zanimljiv interijer: Arhitektonska gradnja s biljkama

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: