8 divnih načina da unesete Američki štih u svoj dom vodič za akciju

Američki stil u dizajnu interijera

Američki stil u vrtiću

Ako ste ljubitelj američke kulture i jako volite klasičnu kombinaciju crvene, bijele i plave boje na njenoj simbolici, zašto to ne biste iskoristili kao inspiraciju?

Muzej dizajna predložit će nekoliko načina za stvaranje modernog dizajna interijera koristeći boje svojstvene američkoj simbolici.

Dekoracija fasade

Tri boje korištene na američkoj zastavi lako će ukrasiti vaš dom, ne samo iznutra, već i izvana. Obojite ga bogatom plavom bojom, sa snježno bijelom oblogom i crvenim svijetlim ulaznim vratima. Bez sumnje će privući maksimalnu pažnju.

Američki stil u dizajnu interijera

Fasada obojena bojama američke zastave

Zastava u unutrašnjosti

To može biti posteljina, deke ili jastuci ukrašeni određenim motivima ili plakat koji ponavlja točno izvornik. Ovdje bi trebala raditi vaša mašta i, možda, osjećaj proporcije.

Američki stil u dizajnu interijera

Američka zastava kao zidni dekor

Američki simboli

Da biste unijeli malo boje u unutrašnjost ove zemlje, nije potrebno zaustaviti se samo na američkoj zastavi. Svaka od država ima svoju posebnost.

Prikupljanjem nezaboravnih gizmova, nekih lokalnih proizvoda primijenjene umjetnosti s cijelog teritorija, možete stvoriti potpuno originalan interijer.

Uparivanje tradicionalnih američkih boja s neutralnim nijansama

Crvena i plava vrlo su dinamičan dvojac za ukrasne elemente. Doista će ukrasiti bilo koju sobu, pogotovo ako njezinu svjetlinu nadoknadite mirnijom sivom, crnom, bijelom, smeđom ili pješčanom bojom. Prirodni materijali također izgledaju sjajno s ovim bojama: drvo, metal, pluta.

Pogledajte sličan dizajn: Viseća svjetiljka Giacco Maris sofisticirani sklad jednostavnosti u javnim prostorima

Američki stil u dizajnu interijera

Kombinacija boja američke zastave s mekim neutralnim tonovima uvijek izgleda vrlo plemenito.

Crvena, bijela i plava u namještaju

Odaberite nekoliko ključnih objekata i pobijediti ih s gore navedenim bojama. Na primjer, možete obojiti stražnji zid ugrađenih polica za knjige i police. To će stvoriti svijetli naglasak i dobro zasjeniti bilo koju ukrasnu kolekciju ili zbirku omiljenih knjiga.

Američki stil u dizajnu interijera

Koristite boje američke zastave za stvaranje svijetlih akcenta u vašem interijer

Simbolika za nadahnuće

Naravno, ne samo uz pomoć sheme boja možete napraviti naglaske. Bilo koji nagovještaj elemenata simbolike koju koriste Sjedinjene Države unijet će potrebnu notu u interijer.

Američki stil u modernom dizajnu

Posljednjih godina došlo je do oživljavanja ovog smjera. Može se primijetiti u arhitekturi, izradi namještaja, pa čak i vodovodu. Korištenje, na primjer, modernih slika specifičnih za SAD stvorit će osjećaj određenog šarma u vašem domu.

Tradicionalna američka kuhinja

Američki naglasci u kuhinji i kupaonici

Jedan od najjednostavnijih i najpristupačnijih načina za dodavanje amerikanizma interijeru je diverzifikacija boja zastave kuhinjskim i kupaonskim priborom. To može biti posuđe, ručnici, prostirke, zavjese.

Kombinacija crvene, bijele i plave s drugim jednako jakim bojama

Prekrasna narančasta, zelena, Žuta, pravilno povezivanje s njima dodatno će poboljšati učinak.

Američki stil u dizajnu interijera

Sinteza svijetlih boja daje zapanjujući rezultat

Registracija teritorija uz kuću

Sve ove ideje izvrsno će funkcionirati i izvan kuće. Na temelju prethodnih preporuka, svečani piknik u dvorištu možete ukrasiti s velikim ukusom i na vrlo originalan način.

Američki stil u dizajnu interijera

Vrt

Dakle, ako ste pristaša američkog stila, nadamo se da će vam naši savjeti koristiti, potaknuti vas na kreativnost i želju da svoje ideje provedete u praksi.

Svidjele su vam se gore navedene preporuke ili vam je možda bliži nacionalni interijer druge zemlje? Odgovorite u komentarima!

Zanimljiv interijer: Abeceda u unutrašnjosti od Acepa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: