59 najkreativnijih prstenova

Prsten iz serije Alisa u zemlji čudesa

U današnjem ćemo vam članku reći o 59 opcija za ekskluzivni i ekscentrični nakit koji može ukrasiti prste romantične i ženstvene osobe. Pozivamo vas da zaronite u zadivljujuću fotografiju i obratite pažnju na nestandardnu kreativnu maštu autora ovih djela.

Luksuzan i zanimljiv prsten na prstu može vam pružiti priliku da se osjećate poput kraljevske osobe ili voljene kralja. Moderni dodaci izgubili su važno simbolično značenje, ali stekli su kreativnost dizajna i izrade. Pozivamo vas da pogledate popis najboljih kreacija profesionalnih draguljara koji mogu zadiviti vaše oči.

1. Miš.Ovaj model će se svidjeti ljubiteljima malih životinja, a lakonski i sofisticirani oblik, izrađen pomoću srebra, nadopunjuje elegantnu sliku odjeće. Više informacija možete pogledati na portalu.

Prsten Miš

2. Pravi cvijet.Ovi zapanjujući ukrasi imaju metalnu tanku podlogu i veliki stilizirani" kamen " u obliku staklene kugle, unutar kojeg se razvija izražajna i slikovita slika. U kolekcionarskoj seriji objavljeni su razni krajolici, na primjer, zračni maslačak.

Prsten iz serije pravi cvijet

Ili minijaturna kuća okružena zelenom vegetacijom.

Prsten iz serije pravi cvijet

Poseban šarm donosi grančica crnogoričnog grmlja za vrt, koja privlači pogled svojim šarmom i posebnom estetskom privlačnošću. Izvor fotografija.

Prsten iz serije pravi cvijet

3. Zbirka prstenova "Alisa u zemlji čudesa"odlikuje se bogatom paletom nijansi u izvedbi i nevjerojatnim šarmom. Obratite pažnju na ove proizvode koji se kupcu pojavljuju na fantastičan i vrtoglav način u obliku gljiva, grana drveća s mačkom ili zmajem. Svi mogu saznati detalje na resursu.

Prsten iz serije Alisa u zemlji čudesa

Prsten iz serije Alisa u zemlji čudesa

4. Zec.Jedinstven i skroman dodatak u obliku srebrne životinje uljepšat će prste mlade i sanjive osobe. Više fotografija možete pronaći na.

Prsten Zec

5. Kristalna stijenaoduševit će oči svojom spektakularnom izvedbom i izvrsnim izgledom, koji utjelovljuje nijanse plave, plave i ljubičaste. Više možete pronaći ovdje.

Prsten kristalna stijena

6. Projektor.Ovaj ukras ima modernu izvedbu i fantastičnu ideju ukrašavanja koja odražava inovacije i tehnologije u razvoju društva. Fotografija je ljubaznošću internetskog izvora.

Prsten Projektor

7. Skrivena poruka.Izvorni prsten s konveksnim srcem ili natpisom na unutarnjem kunau bit će prekrasan poklon za srodnu dušu koji će pokazati istinske osjećaje. Pojedinosti pročitajte ovdje.

Prsten skrivena poruka

Prsten skrivena poruka

Prsten skrivena poruka

8. Lisica.Sofisticirani i graciozan ukras s licem i repom lukave životinje savršeno će nadopuniti odjeću svake djevojke. Fotografija je pronađena na internetskom portalu.

Prsten Lisica

9. Scrabble.Izvrstan poklon za pametne i intelektualne ljude je prsten s mogućnošću pretraživanja i odabira romantične i nježne fraze. Pogledajte dodatni materijal na stranici.

Prsten Scrabble

Prsten Scrabble

10. Origami dizalica.Lakonski pribor s spektakularnom siluetom izazvat će puno pozitivnih emocija i ugodnih uspomena. Više informacija o muzeju dizajna.

Origami dizalica prsten

11. Zapanjujući namještaj "Volim te na Brajevom pismu"odlikuje ga očaravajuća dizajnerska izvedba i nekoliko mogućnosti dekora. Fotografija je ljubaznošću internetske stranice.

Prstenovi Volim te na Brajevom pismu"

12. Zmaj.Originalan i izniman dodatak s volumetrijskim dizajnom nadopunit će Toalet ekscentrične osobe. Saznajte više ovdje.

Zmaj Prsten

13. Jelenski rogovi.Minimalistički izgled i sofisticirani dizajn daju ovom modelu magnetsku i šarmantnu sliku. Izvor za članak.

Prsten rogova jelena

14. R2-d2.Fantastičan detalj savršen je za ukrašavanje muške garderobe. Masivni oblik i originalni ukras daju mu poseban magnetizam i šarm. Fotografija je pronađena u prostranstvu resursa.

Prsten od Aina2-aina2

15. Kostur ruke.Ovaj masivni pribor nosi se ne samo na prstima, već i na zglobu, što ostavlja neizbrisiv dojam na druge. Ovaj proizvod možete kupiti na stranicama proizvođača.

Prsten kostur ruke

16. Pac Man.Izvorni proizvod koji se može nositi na nekoliko prstiju nadopunit će svaku odjeću i stvoriti dobro raspoloženje. Fotografija interijera prikazana na portalu.

Prsten Pac Man

17. Matica i vijak.Ovaj jedinstveni par dodataka odlikuje se elegantnim izgledom i nevjerojatnim sjajem koji će ispuniti prostor sjajem i posebnim šarmom. Pronađite više podataka na internetskom resursu.

Prsten matica i vijak

18. Steampunk.Dekoracija je rađena u stilu znanstvenog smjera koji modelira civilizaciju. Savršen je za zaposlenike u ovom području znanja i kreativne osobe. Fotografija prikazana javnoj javnosti u Muzeju dizajna.

Steampunk Prsten

19. Meduza.Jedinstveni prstenovi fantastičnog obrisa i sjajne reflektirajuće površine. Svi zainteresirani mogu pronaći dodatne informacije ovdje.

Pogledajte sličan dizajn: Montažne betonske konstrukcije

Prstenovi Meduza

20. Prsten "odrezati prste"bit će nevjerojatan dodatak odjeći za Noć vještica ili neki drugi praznik. Fotografija proizvoda predstavljena je javnoj javnosti ovdje.

Prsten odrezati prste"

21. Drveni pribor s krajolikomima koncizan i jednostavan oblik, koji je izrađen pomoću nekompliciranog materijala. Šarmantni krajolik daje mu posebnu jedinstvenost. Izvor slike.

Drveni prsten s krajolikom

22. Plivač od autora NASA-e.Komad nakita odražava nove ideje u dizajnu, karakterizirane vrtoglavom izvedbom s siluetom djevojke koja se kupa u bazenu.

Prsten Plivač

23. Prsten od oceana.Kolekcionarska linija nakita uključuje modele u obliku DJ stalka i slušalica. Dodatni podaci objavljeni su na portalu.

Prsten DJ

Prsten DJ

24. Očna jabučica.Nevjerojatan komad s dramatičnom bazom s romantičnim uzorkom i realističnim kamenom. Svatko može pronaći više informacija ovdje.

Prsten očne jabučice

25. Plinska maska.Kreativni prsten s originalnim oblikom predstavljen je javnoj javnosti na sljedećoj stranici na internetu.

Prsten Plinska Maska

26. Pun mjesec.Nevjerojatna stilska izvedba i elegantna slika bit će divan dodatak djevojčinoj garderobi.

Prsten Pun Mjesec

27. "Igrajmo čajanku!».Neobična tematska silueta svidjet će se mnogim ljubiteljima ceremonije kave. Izvor.

Prsten Igrajmo čajanku

28. Cat Memorial Ringod diy studio Magnus& Ipina upada u oči vojim izvr nim draguljem siluetom RCA.

Prsten Mačka Memorial Ring

29. Dvolična lubanjato je kreativni gotički element, optočen poludragim kamenjem s lila nijansom. Pogledajte dodatne podatke na resursu.

Prsten dvolična lubanja

30. Zima u Parizusadrži nevjerojatnu i slikovitu panoramu snježne kugle s Eiffelovim tornjem.

Prsten Zima u Parizu

31. Dijamantni prsten u kutiji– prekrasan element toaleta za dame, koji se odlikuje posebnom estetskom privlačnošću i romantikom.

Dijamantni prsten u kutiji

32. Arthur.Ukras u obliku viteškog oklopa zasigurno će se svidjeti predstavnicima jake polovice čovječanstva. Ne samo da će moći nadopuniti ruho vlasnika, već će i uljepšati dizajn interijera svojim izgledom.

Prsten Arthur

33. Kinekt Zupčanika.Nevjerojatan nakit s reljefnim i izražajnim uzorkom.

Prsten Kinect Zupčanika

34. Beam Me Up.Elegantna silueta i umetnuta kamenjem s plavim nijansama čine očaravajuću i magnetsku vanjsku sliku.

Prsten Beam Me Up

35. Svijet.Prsten s gestom dobrote nadopunit će svaku odjeću i postati naglašeni simbol karaktera vlasnika.

Prsten Svijet

36. Burger.Jedinstveni proizvod s oblikom sendviča izazvat će puno pozitivnih emocija i dojmova. Pojedinosti o modelu nalaze se ovdje.

Prsten Burger

37. Pravi cvijet.Metalni tanki okvir s masivnim polukružnim elementom prikazan je javnosti na portalu.

Prsten pravi cvijet

38. Prsten s izgledom životinje, napravljen uz pomoć tankih balona na napuhavanje, bit će savršen poklon za mladu djevojku ili sanjivu damu. Izvor.

Prsten s izgledom životinje

39. Spektakularni pleteni nakit od gnijezda s tri biserapredstavljen je javnosti u zapanjujućem kućnom dekoru ovdje.

Prsten od tri bisera

Prsten od tri bisera

40. Darth Vader– moderan i sofisticiran element za ljubitelje računalnih igara.

Prsten Darth Vader

41. Pupoljak ruže u metalnoj kuglicina tankoj metalnoj podlozi. Više stvari na internetskom portalu.

Prsten ružinog pupoljka u metalnoj kuglici

42. Slatka pticasa šarmantnom siluetom i zlatnom izvedbom.

Prsten slatka ptica

43. Plutajuća mandarinana masivnom metalnom kunau zadivit će oči ljubitelja milosti i ljepote.

Prsten plutajuća mandarina

44. Spider Ring od autora Lydia Niziblianodlikuje se nevjerojatnim obrisima i realističnim zanimljivim dekorom za dom.

Prsten Spider Ring

45. Pribor "Zlonamjeran"bit će savršeno nadopuniti ukras odjeće i zapešća ljubitelja žanra znanstvene fantastike.

Prsten Zlonamjeran

46. Fitiljiz studijskog studija.

Prsten Fitilj

47. Serija nakita zodijakaizrađena je pomoću srebra i zanimljivih ukrasa.

Prsten iz serije zodijačkog nakita

Prsten iz serije zodijačkog nakita

48. Realne životinjeautor ga predstavlja u velikom asortimanu modela. Sve brojke možete vidjeti na internetskoj stranici.

Prsten iz serije realistične životinje

Prsten iz serije realistične životinje

49. Tajanstvena šuma s umetkom velikog kamena u plavoj bojiočarava svojom gracioznošću i ekscentričnošću.

Prsten Tajanstvena šuma s plavim kamenom

50. Predmet dekora i interijera "pero"s šarmantnim i neusporedivim obrisima. Proizvod možete kupiti od proizvođača.

Prsten Pero

51. Zaručnički prsten s ljubavnim pismom iznutra.Sve detalje možete pročitati kod proizvođača.

Zaručnički prsten s ljubavnim pismom iznutra

52. Turpija za nokte– višenamjenski element koji ne samo da će toaletu dati estetiku, već će vam omogućiti i održavanje manikure u redu. Pogledajte ostale fotografije.

Prsten za nokte

53. Dizajnerski dekor za dom"zajedno"od talentiranog majstora bit će izvrstan dodatak ormaru. Sve varijacije proizvoda pogledajte ovdje.

Prsten Zajedno

54. Zbirka Tajanstvena šumazadivit će oči kupaca svojim realizmom i izvrsnim izgledom.

Prsten iz kolektiva Tajanstvena šuma

55. Periodni sustav– savršen poklon za ljubitelje kemijskih eksperimenata. Možete odabrati određeni model za sebe u internetskoj trgovini.

Prsten iz serije Periodni sustav elemenata

Prsten iz serije Periodni sustav elemenata

56. Arhitektonske znamenitostibit će najbolji suvenir koji podsjeća vlasnika na prednosti i ljepotu različitih zemalja. Sve mogućnosti dizajna interijera možete vidjeti na internetskoj stranici.

Prsten iz serije arhitektonske znamenitosti

Prsten iz serije arhitektonske znamenitosti

Prsten iz serije arhitektonske znamenitosti

57. Internet (Grad Gotham)– izvrsna verzija toaleta s siluetom visokih zgrada. Svi detalji komada prikazani su u Muzeju dizajna.

Prsten

58. Prsten "Sat"omogućit će vlasniku da uvijek bude svjestan događaja i vremena. Saznajte više na stranici.

Prsten Sat

59. Morski konjski Ocean– elegancija i jednostavnost u jednom izgledu!

Prsten morskog konjića

Predstavili smo vam izbor nakita koji će biti izvrstan element ruha i moći će privući pažnju ljudi. I svidjele su vam se ove neobične stvari za interijer? Podijelite svoje mišljenje s nama…

Zanimljiv interijer: Internet-inovativni dizajn ronilačkih ručnih satova

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: