25 primjera elegantnih tepiha za vaš dom, od elegantnih pastelnih do zabavnih duginih nijansi

Svijetli tepisi na podu u sobama

Tepisi su prekrasna stvar koja ne samo da ukrašava podove naših domova, integrira razne sheme boja dizajna, već i doprinosi vizualnom širenju prostora soba.

Na temelju toga njihova je upotreba višestruka. Muzej dizajna predstavit će varijacije ovih sjajnih stvari i dati vam primjere uređenja vašeg doma.

Ovo umjetničko djelo povezat će najrazličitije i nespojive nijanse. Osjetit ćete prasak boje, energije, topline, udobnosti i ugodno ćete se iznenaditi kakav prekrasan dodatak može biti ovaj komad tkanine.

Tepisi kao umjetnost

Ponekad je svijetli tepih savršeno rješenje za ukrašavanje prostora napravljenog u neutralnim nijansama. Savršeno će se uklopiti u snježno bijelu sobu i postati svijetli naglasak koji privlači pažnju.

Prilikom odabira takvog proizvoda obratite pažnju da ne povlači sve oči na sebe ako soba ima slike ili umjetničke reprodukcije na zidovima.

Možemo zaključiti da takav tepih može biti idealan alat za postavljanje tona u sobi. Počnimo s predstavljanjem dva komada interijera od strane dizajnera Azipa.

Njezini geometrijski tepisi imaju moderan stil i prilično su zanimljivi. Nakon što je prikazan u nastavku, internet, vizualno povećava prostor vaše sobe.

Tepih šarenih pravokutnika na podu

Iridescentni tepih, predstavljen na isti način kao što je to slučaj s a-Lineom, prikazuje geometrijsku paletu boja, prikazanu kao raznoliki i raznobojni trokuti i nepravilni četverokutni prikazi. Svaki njegov dio donekle se kombinira s paletom boja sobe.

Tepih u duginim bojama u dnevnoj sobi

Tepih na kojem su jasno izražene svijetle zakrivljene linije. Očarava svojom rastućom bojom. S nepovezanom shemom boja, prikazuje prijelaz iz svijetlih boja u tamne, čime se soba malo raspršuje i zasićuje novim svijetlim rafalima.

Tepih s obojenim lučnim prugama

Dobro rješenje interijera je palača piksela. Dok postavlja ton sobi, ukras u obliku mozaika nastavlja temu.

Također primjećujemo mali vrhunac koji nadopunjuje ionako zanimljiv dekor. Plava boca postavljena na akrilnu šipku blizu zida savršeno naglašava tirkizni komad na podu.

Tepih s obojenim kvadratima u svijetloj dnevnoj sobi

Dizajner Iphine ostavlja veliki dojam svojim dizajnerskim radom. Gradijentna ispuna raspona patlidžana na tkanini, usmjerena prema unutra, očarava i stvara osjećaj dodatnog prostora u sobi, naglašavajući bijelo središte u sredini.

Gradijentni tepih od patlidžana na podu

Čak i u ukrašenom okruženju, rad od II ' II je lagan, a opet jednostavan element za nadopunu prostora. Njegov mali sljedbenik je vaza koja stoji u kutu, simbolizirajući njezin nastavak.

Svijetli tepih sa svijetlim uzorkom

U ovom aranžmanu tepih od Ainija ' Ainasa očarava upečatljivom zbirkom oblika i boja, stvarajući potpunu harmoniju boja u sobi. Potpuno je ručno izrađen i izrađen je od tibetanske vune.

Tepih s geometrijskim uzorcima u boji

Tepisi s uzorkom

Uzorci na tepisima dodaju zanimanje za okolni prostor i usidre let fantazije svojim ponavljajućim laganim motivom. Većina modernih prostirki ima upravo taj cilj, jer se dobro uklapaju u interijer i usredotočuju se na namještaj koji je poželjno naglasiti.

Stvar predstavljena u nastavku naglašava zaobljene predmete interijera, posebno svjetiljku koja visi sa stropa i laganu armaturu koja se ovdje nalazi. S njom soba poprima izgled dizajnera igračaka zaobljenih oblika.

Svijetli tepih s kontrastnim uzorkom

Još jedno rješenje u nadopunjavanju interijera je motiv rešetke i ponavljajućih elemenata, poput pločica, koji će omekšati situaciju i neće puno privlačiti pažnju na sebe.

Tako, na primjer, Ina ' Ina, podsjeća nas na turske i maurske dizajnere uz pomoć svog remek-djela.

Tepih s rešetkastim uzorkom u dnevnoj sobi

Pogledajte sličan dizajn: Ljeto je vrijeme pozitivnih promjena i obnove

Aplikacija stvorena cik-cak crno-bijelim linijama izuzetno je popularna u današnje vrijeme. Ispod je opcija izrađena od pamučne vune i vune, kao i Dostupna u različitim veličinama. Boje u kojima je izrađen neutralna je baza u modernim sobama.

Crno-bijeli tepih s cik-cak uzorkom

Ista vrsta tepiha, ali izrađena u drugim, svjetlijim bojama, unosi jednostavnost i stabilnost u prostor, ali istovremeno dodaje neočekivanu raznolikost. U nastavku je prikazan internet, privlačan kolega zidova izvedenih s nautičkim naglaskom.

Crveni tepih s bijelim simetričnim uzorkom

Istanbulski tepih s turskim motivom samo malo zadržava pogled, a zatim naglašava prisutnost stabla u sobi.

Tepih s turskim motivom u blagovaonici

Još jedna vrlo zanimljiva i zabavna opcija. Iako su njegove boje neutralne, a izgledom više podsjeća na zebru, unutrašnjost sobe uz njegovu pomoć šalje nam misli u divlju savanu.

Ovo je savršen primjer kako palača ne samo da može nadopuniti okoliš, već mu dati i svrhovitu temu.

Tepih s uzorkom nalik zebri

Tepisi kao vezivni element

Postoje trenuci kada se namještaj i druge stvari sastavljene u sobi ne kombiniraju jedna s drugom, a tada će soba zahtijevati neku vrstu vezivnog elementa koji ne samo da može sve ujediniti, već i nadopuniti originalnošću i originalnošću.

Dolje predstavljena palača u pastelnim bojama. Ipak, čini se da kombinira detalje: noge postolja, zlatne presvlake stolice i krem zidove.

Tepih sa spiralnim uzorkom u pastelnim bojama

Soba predstavljena u nastavku primjer je korištenja širokog raspona boja tepiha, koji zbog takvih svijetlih kvadrata ne samo da povezuje, već i ispunjava prostor duginim, veselim i veselim naglascima.

Tepih od svijetlih raznobojnih kvadrata

Ispod je soba izrađena u potpunosti u mliječno-tamnim bojama. Na njegovoj pozadini nalazi se velika grafička palača s laganim motivima zvijezda, dajući sjaj prostoru.

Nenametljive tamne zvijezde na svijetlom tepihu

Dizajner Interneta favorizira moderne palete. Predstavljamo njegovu nevjerojatnu galeriju dizajna interijera. Fanatik je geometrijskih ponavljajućih uzoraka koji ne samo da nadopunjuju, već i vizualno proširuju prostor.

Na donjoj fotografiji palača se pojavljuje u smeđim bojama u obliku zidanih pločica i dobro se slaže sa svijetlim namještajem i plavim motivima zavjesa. Njegov sljedbenik je Aisine, koji radi u istom smjeru.

Zidani tepih

Soba je ispunjena velikim geometrijskim oblicima, kao i drvetom i kamenom. Tepih je izrađen od dramskog materijala, kombinirajući meke krem i narančaste boje. Ovdje je tekstura koju je dizajnirao Aiasina.

Tepih s geometrijskim uzorkom u krem tonovima

U sljedećem primjeru, čiji je dizajn Radio Amapin, velika tekstura Amapin. Označite kako jastuci podupiru i nadopunjuju lagani motiv tepiha.

Tepih s uzorkom pločica

Teksturirani tepisi

Tekstura može biti vrlo zanimljiva opcija za uređenje interijera. A tekstura tepiha-posebno. Uostalom, on donosi poseban osjećaj topline i udobnosti u kućište.

Neki su proizvodi izrađeni s različitim duljinama hrpe, što im omogućuje da daju poseban volumen, vrlo lijep i originalan. Pogledajte uzorke koje nudi radionica za izradu Untina.

Oni također stvaraju presvlake za namještaj koji se nalazi u San Franciscu .

Volumetrijski tepih u bež boji

Kada stojite na tepihu s pahuljastom hrpom i noge su zakopane u njemu, kao u oblaku, pogotovo ako su podovi u vašoj kući hladni, onda to nije samo zadovoljstvo. U ovom slučaju, tepih je nužnost. Model bambusa vrlo je originalan. Svijetlo crvena boja u kojoj je izrađena unosi osjećaj odmora u sobu, neobično ukrašavajući sobu.

Voluminozni crveni tepih u svijetloj dnevnoj sobi

Ispod možemo vidjeti sliku proizvoda kao da je napravljen na kristalnoj rešetki dijamanta. Aimas, koji je dizajnirao aimas, stvoren je na poseban način.

Njegov rešetkasti oblik odmah privlači pažnju. Pogledajte njegovu teksturu, tonove u kojima je napravljen – možda će vas podsjetiti na nešto klasično. Na njemu možete nacrtati kartu neprijateljstava ili igrati "pomorsku bitku" .

Tepih s voluminoznim rešetkastim uzorkom

Neobičan tepih s teksturom stvorenom metodom probijanja rupa izgleda vrlo elegantno. To je poput prekrivača od čipke, snježno bijele i graciozne, daje sobi osjećaj prozračnosti. A činjenica da je jedan kutak napravljen od čipke čini ga originalnim, divnim, nježnim

Tepih s cvjetnim uzorkom

Nemoguće je skinuti pogled s ovog tepiha od prirodnog materijala. Izrađena je od vune i svile. Sve u laticama ruže, graciozno i luksuzno, komercijalno je dostupno u raznim veličinama. Stoga ovaj model možete lako odabrati za svoju sobu

Tepih s voluminoznim cvjetnim uzorkom u dnevnoj sobi

Pregled završavamo s još jednim modelom-Princess Amain "Amain", koji je izveden na vrlo originalan način. Na bijeloj pozadini mnoge raznobojne točkice tvore šarene cvjetove. Ova metoda nanošenja izgleda kao da su cvatovi izvezeni obojenim nitima .

Tepih s voluminoznim cvjetnim uzorkom

Dragi čitatelji muzeja dizajna, danas smo pokušali napraviti pregled za vas po našem mišljenju najzanimljivijih modela tepiha. Bilo koji od njih bit će pravi ukras interijera, dodati će mu poseban dodir koji će sobi dati šarm svojstven vašem životnom prostoru. Zahvaljujući novim tehnologijama, linija ovih proizvoda toliko je proširena da se teško zaustaviti na jednoj modi.

Zanimljiv interijer: 5 savjeta za odabir najboljeg tepiha za vaš dom s interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: