21 ideje za namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

Zidni kreveti za kućne ljubimce

Tako smiješni, razigrani, znatiželjni, odani, mrmljajući, cvrkućući, lajući, radosno nas pozdravljajući s posla-sve su to kućni ljubimci koji su nesumnjivo i članovi obitelji i duša kuće.

Ljubazni vlasnik rado se bavi uređenjem života za malog prijatelja. Ponekad gradi zasebnu ugodnu kuću za svog ljubimca. Ali životinje vole biti u blizini ljudi, pa zašto ne stvoriti namještaj koji je udoban i za vlasnika i za njegovog krznenog prijatelja?

Živeći zajedno, učimo navike kućnih ljubimaca, znamo gdje se naši četveronožni prijatelji vole opustiti, što igraju, što vole raditi.

Polica za knjige s ljestvama za mačku, stolica za ljuljanje za dvoje, veličanstveni zidni ili ugrađeni tuneli u sofu vjerojatno će iznenaditi vaše prijatelje, ali neizrecivo će oduševiti krznene stanovnike stana.

Osim toga, briga o domaćim mačkama i psima, pticama i ribama može imati potpuno materijalno, dizajnersko utjelovljenje, samo trebate pokazati maštu i malo podijeliti svoj teritorij.

Pogledajmo, dragi posjetitelji muzeja dizajna, kako se interijeri transformiraju i ispunjavaju svježim, neočekivanim zvukom nevjerojatnih uređaja za udobnost voljenih kućnih ljubimaca.

1. Police za knjige s mačjim nagibom

Namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

Ovaj prekrasan namještaj nevjerojatno je lijep i funkcionalan. Ne samo da će ukrasiti knjižnicu ili dječju sobu. Drveni moduli od kojih je struktura presavijena opremljeni su jezičcima koji, kada se slože, tvore udobne ljestve za vašu mačku. Ovaj dizajn će pospremiti mnoge knjige i pomoći vam da uživate u čitanju u društvu sa svojim krznenim ljubimcem.

Namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

2. Kauč s kućicom za pse

Kauč s kućicom za pse

Pogledajte što je zanimljivo dizajnersko rješenje! Na prvi pogled to je samo kauč s udobnim noćnim ormarićem-naslonom za ruke izrađenim od drveta spektakularne strukture. Ali ova drvena konstrukcija prikladna je ne samo za vlasnika kuće, već i za njegove kućne ljubimce. Pogled sa strane otkriva prekrasnu kućicu za pse.

Prekrasan kauč s kućicom za pse

3. Stol s travom za mačku

Prekrasan stol s travom za mačku

Kakvo svježe i originalno rješenje za blagovaonski stol! Činilo bi se-ništa nevjerojatno: ostavite udaljenost između dva dijela radne površine. Ali ako ispod stola stavite posudu s biljnim tlom i u nju bacite sjeme svoje omiljene mačje trave, tada ćete za nekoliko tjedana postati gospodar ne samo dizajnerskog predmeta, već i zahvalne mačke.

Stol s travom za mačku

4. Skrivena kućica za pse

Kako je to istina – "nema stvorenja odanijeg psa"! Možete pokazati uzajamni osjećaj: samo organizirajte pravu kuću u svom stanu za svog malog prijatelja. Vjerujte mi, neće samo cijeniti, postat će puno sretniji!

Namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

5. Stolica za ljuljanje za vas i vašeg ljubimca

Prekrasan namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

Ovaj veličanstveni dizajn omogućit će vam uživanje u minutama opuštanja zajedno s četveronožnim prijateljem. Doista, kad niste samo mentalno-na istoj valnoj duljini!

Prekrasan namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

6.Kauč s tunelom za mačke

Kauč s tunelom za mačke

Ovim komadom namještaja ne samo da ćete ukrasiti dnevni boravak ili ured, već ćete odjednom ispuniti tri mačje želje: smjestiti se pored vlasnika, osjećati se toplo i biti, za svaki slučaj, u zasjedi.

Vrhunski namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

Pogledajte sličan dizajn: Tajna trijumfalnog širenja police: parada stilova, materijala i dizajna

7. Mjesto za odmor mačaka i šetnje u industrijskom stilu

Prekrasan namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

Takav brutalni ukras ureda zapravo je mjesto za igre i šetnje neovisne mačke.

Divan namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

8. Zidni kreveti za kućne ljubimce

Svaki vlasnik mačke zna da će pregledati sve police na zidovima do kojih može doći. Vaša će životinja biti zahvalna ako na nekima od njih pronađe mekanu deku. Ako imate malog psa, postavite policu za krevetić na malu visinu kako biste se sigurno spustili s nje.

Zidni kreveti za kućne ljubimce

Prekrasni zidni kreveti za kućne ljubimce

9. Potkrovlje za mačke

Svaka mačka nastoji biti u toku sa svim kućanskim poslovima. Na takvim ljestvama, koje učinkovito ukrašavaju zid i čine unutrašnjost zanimljivom i dinamičnom, mački će biti prikladno popeti se više i promatrati što se radi u kući.

Cool namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

Namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

10. Cjevovod-akvarij

Tko kaže da akvarij mora stajati uza zid i na podu? Pred nama je nevjerojatan prozirni dizajn koji omogućuje ribama da putuju ispod samog stropa. Ovo je 3 opuštanje za vlasnike kuća i njihove prijatelje!

Jedinstveni cjevovod-akvarij

Cjevovod-akvarij

11. Stolić za kavu s visećom mrežom

Ovaj će namještaj nesumnjivo postati omiljeno mjesto za odmor vaše mačke. Prvo, prikladno je hodati po pletenoj polici, drugo, nije ugodno ležati, treće, sigurno se sakriti pod širokim staklom.

Kreativni stolić za kavu s visećom mrežom

Stolić za kavu s visećom mrežom

12. Noćni ormarić-kućica za pse

Ovaj svijetli namještaj s okruglim otvorom je tako udoban! Iz nje se možete popeti na krevet, a unutar nje možete slatko spavati pored domaćice.

Namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

13. Dizajn mačjih šetnji na visini

Jedinstveni namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

U ovom domu mačke su nesumnjivo punopravni članovi obitelji. Samo brižni vlasnik mogao je tako lijepo organizirati slobodno vrijeme za svoje favorite i izgraditi pravi krov za šetnju točno u stanu.

14. Kućica za pse s balkonom

Kućica za pse s balkonom

Ova elegantna kuća sa snježnobijelim stubištem i laganim balkonom nesumnjivo ukazuje na aristokraciju i dobar ukus vlasnika i njegovog ljubimca.

15. Uređaji za pokazivanje milosti i gracioznosti

Ovi prozirni kavezi na pročelju kuće najsigurnije su mjesto za istraživanje na otvorenom i najbolja vanjska modna pista za kotomodele.

Neobičan namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

16. Fotelja s visećom mrežom za krznenu djevojku

Stolica s visećom mrežom

Najjednostavniji dizajn mini viseće mreže, a svaki brižni vlasnik njime može nadopuniti svoju stolicu. Pogledajte koliko sreće i zadovoljstva donosi vašoj voljenoj mački!

17. Kućica za kućne ljubimce s mini krajolikom

Otoci s biljkama uvijek izvanredno oživljavaju stambene interijere. A što ako se pretvore u pravi živi kutak? Ova lijepa kućica za ptice ne može se nazvati kavezom.

Kućica za kućne ljubimce s mini krajolikom

Takav dizajnerski nalaz rješava ne samo mačji problem, gdje se sakriti i spavati, već i kako se razmaziti tako ukusnim.

Neobična kućica za kućnog ljubimca s mini krajolikom

18. Sve u jednom: kućica za odmor i higijenu mačaka

Prekrasan namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

Takav minimalistički noćni ormarić laganim pokretom šape pretvara se u udobnu kuću. Pribor za mačje leglo vrlo je pravilno i higijenski skriven iza vrata.

Originalni namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

19. Kuhinja s" psećim " dizajnom

Pitam se Je li vlasnik kuće ili njegov dizajner u prošlom životu bio pas? Nadamo se da su ovaj nevjerojatni kuhinjski interijer cijenili njegovi četveronožni stanovnici.

Prekrasan namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

20. U nedostatku kolibe i ruske peći

Kreativni namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

Takav jednostavan dizajn, odjeven na radijator grijanja, pružit će vašoj mački puno blaženstva i topline čak i u gradskom stanu.

21. Umjetna džungla: viseće platforme s prolazima za kućne lovce

Prekrasan namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

Ova soba kombinira Koshkin dnevni boravak, ured, spavaću sobu i igraonicu. Slažete se, vlasnik se potrudio da mu kućni ljubimci ne dosade dok je na poslu.

Lijep namještaj za ljubitelje kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje

Zanimljiv interijer: 10 najboljih opcija višenamjenskog namještaja za suvremeni način života

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: