12 nevjerojatnih ljetnih zanata za preobrazbu apartmana

Prekrasna lažna plastična ploča

Kad dođe ljeto, stanovanje je ispunjeno blistavim sunčanim sjajem, a mnogi vlasnici kuća žele ukrasiti svoj stan, unijeti u njega nevjerojatan šarm, veselo raspoloženje i bogatu paletu nijansi. Danas ćemo vam reći o veličanstvenim i nevjerojatnim rješenjima za ukrašavanje životnog prostora…

Biljke

Ako želite ispuniti stan prirodnim šarmom, pokušajte ukrasiti salon za goste, kuhinju ili spavaću sobu veličanstvenim zelenim površinama u žardinjeri! Ovi stalci za lonce s interneta zapanjujuće su rješenje za preobrazbu interijera bilo koje sobe!

Biljke u Saksiji na metalnim postoljima iz NASA-e

Izrađene od nevjerojatnih bakrenih cijevi, drvenih oslikanih perli i svijetlih užadi, ove viseće žardinjere mogu nadopuniti bilo koji ukras. Osim toga, savršeni su za ukrašavanje balkona, posebno će izgledati zanimljivo u skladu sa snježnobijelim loncima.

Privjesak za cvjetne biljke iz NASA-e

Ova preslatka vaza za vazu za vazu napravljena je jednostavnim spremnikom i samoljepljivim papirom s nevjerojatnim ukrasom.

Nevjerojatna vaza Ace-Ace

Prekrasne žardinjere s interneta izrađene su suhom glinom i specijaliziranom bojom. Kombinacija pastelnih nijansi i zanimljivih biljaka sukulenata izgleda neusporedivo i nevjerojatno zanimljivo!

Zidna žardinjera iz Interneta

Atraktivan i koncizan praktični stol s metalnom žičanom podlogom, obojan pomoću tehnologije ipaina pomoću žute boje i okrugle drvene površine, izgleda jednostavno i kreativno!

Pogledajte sličan dizajn: Dizajn izložbenog paviljona sunčanih naočala na međunarodnoj izložbi

Neobičan stol sa staklenom vazom na površini

Za vašu zabavnu zabavu…

Ljeto je vrijeme za zabavu, ali nije potrebno potrošiti bogatstvo na organizaciju praznika. Šarmantne i šarene proizvode možete napraviti jednostavnim i nekompliciranim improviziranim materijalima. Ovi kreativni štapići za koktele ukrašeni su svijetlim glinenim kuglicama.

Kreativni štapići za koktele

Flamingosi mogu transformirati ne samo područje ispred kuće. U ovom primjeru ružičasti oblici ptica ukrašavaju štapiće za kroket-zapanjujuću ljetnu igru! Sve što će vam trebati za ovaj projekt su drveni klinovi, svrdla i plastični Flamingo.

Nevjerojatni ukrasni Flamingosi

Ne izgledaju li ove kuglice sanjivo i romantično? Njihova snježno bijela i blijedo ružičasta površina dopunjena je crtežima izrađenim tehnikom decoupage! Ovi živopisni ukrasi nastaju ispisom fotografija tropskih šikara na papirnati papir. Kreativno i lijepo!

Prekrasan uzorak na površini lopte

Uže i pređa

Ništa neće transformirati postavku stola poput stalka za šalice izrađenog pomoću svijetlog snopa ili pređe. Neonski kabel daje ovom komadu estetski privlačan i svjež izgled.

Iznenađujuće postolje za bakrene čaše

Još jedan izniman način korištenja užeta za preobrazbu ukrasa je oblikovanje šarmantnog tepiha na vratima s nevjerojatnim isprepletenim uzorkom.

Prostirka za vrata od užadi

Okretni karabin, kupljen u bilo kojoj trgovini hardvera, i kabel kremaste nijanse izgledaju sjajno kao nosač za tekuće zavjese. Ovaj proizvod ne samo da nadopunjuje unutrašnjost stana, već i daje sobi dašak šarma, nježnosti i šarma.

Okretni karabin za pričvršćivanje zavjesa

Ovo šareno umjetničko djelo izradili su obrtnici koristeći finu pređu s kosim asimetričnim oblikom i izražajnom grančicom. Osim toga, to je izvrstan način za dodavanje boje i modernog stila vašem smještaju.

Nevjerojatno umjetničko djelo od užadi

Predstavili smo vam zadivljujuće i kreativne mogućnosti uređenja apartmana koji će prostor moći ispuniti nevjerojatnom energijom i ljetnim šarmom. I jesu li vam se svidjele ove ideje za dekor? Koristite li ih za preobrazbu vlastitog stana?

Zanimljiv interijer: 20 novih ideja za preobrazbu interijera za proljeće-ljeto: svijetli i uzbudljivi načini za osvježavanje okoliša

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: