12 inspirativnih ideja iz Interneta za vaš dom

Pozadina u dizajnu interijera

Na ovom tanjuru, s isturenim jezikom
(dizajn: NASA)

Uvijek treba nešto uzbudljivo, neočekivano dizajn interijera. Uostalom, nije potrebno utopiti se u ozbiljnom dizajnu, ponekad možete napraviti zabavna i bizarna odstupanja.

To je ono što će genij koji će donijeti u vaš dom. Njegov dodir nepoštovanja, mašte i inspiracije upravo je ono što je potrebno za stvaranje vrhunca vašeg prebivališta u ovoj ludoj blagdanskoj sezoni.

Internet je osoba koja se usuđuje razmišljati izvan uobičajenog. Zahvaljujući nestandardnom pristupu, postao je idol za sve stanovnike modnog svijeta.

Mnoge od kreacija koje su dugo bile predstavljene u obliku zapanjujućih pozadina i ukrasnih elemenata koji imaju svoj jedinstveni šarm.

Danas vam Muzej dizajna predstavlja 12 djela koja su s duhovitošću i velikim opsegom utjelovila razigranost dizajna na Internetu.

Lice ima toliko lica!

Ljubitelji dizajna možda nikada nisu čuli ime Aimine, međutim, njezino će im se lice činiti vrlo poznatim.

Ova talijanska operna pjevačica i glumica bila je inspiracija za najpoznatije kreacije Amaina iz serije Amapa.

Tijekom godina različite boje tapeta iz ekscentrične kolekcije bile su prilično popularne među dekoraterima i vlasnicima kuća.

Pozadina u dizajnu interijera

Pozadina za pozadinu iz kolekcije za moderne kupaonice
(dizajn: NASA)

Ovdje su tanjuri iz iste serije, koji će odmah osvježiti dekor vaše blagovaonice. Korištenje neutralne kombinacije boja u unutrašnjosti čini ga idealnim za većinu modernih prostora.

Iraniana je oblikovala više od petsto varijacija ženskog lica, od kojih je danas više od tristo pedeset utjelovljeno u crtežima serije. Neke su slike na zidu doista neobične, zar ne?

Dizajn interijera

Internet u modernoj blagovaonici
(dizajn: NASA)

Po nekoj čudnoj ćudljivosti, pozadine s internetom češće se mogu naći u toaletima i kupaonicama. Možda je ljudima prikladnije koristiti takve upečatljive dizajne u malim prostorima.

Ili više vole retro dekor u ove dvije sobe. Bez obzira na razlog, to je nesumnjivo trend koji ulazi u modu.

Pozadina u dizajnu interijera

Modne tapete posebno su popularne u kupaonicama i kupaonicama
(dizajn: NASA)

Dodir moderne klase

Preferirajte nešto manje svijetlo i elegantnije? Možda bi vas zanimali jastuci iz serije iPhone. Jasno se vidi kako samo nekoliko ovih elemenata uređenja doma odmah privlači pažnju i daje sobi duh odvažnog ekscentričnosti.

Pogledajte sličan dizajn: Viseća svjetiljka od modernog sjaja iz poznatog Dicksona

Jednostavna crno-bijela gama daje im stvarnu prednost. Dodaju element iznenađenja bez mijenjanja sheme boja ugodne spavaće sobe.

Dizajn interijera

Jastuci za spavaću sobu u potkrovlju
(dizajn: NASA)

Prvo što ćete primijetiti kada pogledate prekrasnu dnevnu sobu ispod je lice na kauču. Izgleda da vas netko prati.

Jednostavno dodavanje jednog takvog manevra jastuka može promijeniti cjelokupnu dinamiku sobe. Unatoč prisutnosti svijetlo žute i plave boje oko nje, obični jastuk stvara svoj vlastiti stil, što savršeno odražava sjaj dizajna nazire.

Dizajn interijera

Tematski jastuk za internet vizualno se ističe
(dizajn: NASA)

Ako tražite kuhinjska rješenja koja ne koriste uobičajeni zidni ukras, tada bi vam mogao biti glavni motiv.

Zidna dekoracija na svoj način savršeno se uklapa u minimalističku temu kuhinje. Ovdje već možemo govoriti o bezvremenskom dizajnu koji nadilazi stilove!

Dizajn interijera

Kućni minimalizam koristi kultni uzorak za ukrašavanje kuhinje
(dizajn: NASA)

Samo oduševljenje, kako se u maloj kupaonici koriste konstrukcije i motivi iz oceana za utjelovljenje privlačnog popločanog zida.

Prostor za kadu i tuš elegantno je istaknut i stvara hladnu, neutralnu pozadinu. Također pokazuje utjecaj grčke i rimske arhitekture, koji su ostavili traga na mnogim kreacijama u Azipu.

Dizajn interijera

Upečatljive kupaonske pločice temeljene na NASA-i
(iz Interneta)

Šareno i atraktivno

Ono što vidite u nastavku je malahitna pozadina od AMAP-a koju nude AMAP-ovi. Pozadine su dostupne u nekoliko bogatih nijansi, a ova prekrasna zelena verzija daleko je najbolja.

Za one koji si ne mogu priuštiti izradu prekrasne pozadine od prirodnog kamena, ovo je zaista pristupačna i zanimljiva alternativa. Tekstura i boja stvaraju mediteransku auru u prašnici.

Pozadina u dizajnu interijera

Prekrasne pozadine oblikuju mediteranski stil praškaste sobe
(dizajn: NASA)

The radna soba zahtijeva cijeli zid polica za knjige kako bi mu dao sofisticirani izgled? Da biste to učinili, nema potrebe za prikupljanjem zbirke Tomova, dovoljno je koristiti remek-djelo iz Interneta, koje će donijeti šarm knjižnice bez ikakvih troškova.

Pozadina je dostupna u nekoliko varijanti, moguće je odabrati onu koja najbolje odgovara shemi boja i stilu vašeg kućnog ureda.

Dizajn interijera

Pozadina s interneta oponaša zid knjiga
(dizajn: NASA)

Evo još jednog primjera, koji odražava rimski i grčki utjecaj na djela Iphine. Pozadina se zove NASA. Sunce je omiljeni motiv dizajnera.

Dostupno u raznim nijansama. Oni stvarno mogu definirati stil i raspoloženje lijepe ugodne sobe. Još jedna kreacija koja se čini prikladnom za mediteranski stil.

Pozadina u dizajnu interijera

Prekrasne pozadine s interneta za šik spavaću sobu
(dizajn: NASA)

Ova spavaća soba koristila je Tapete od malahita mirnijeg tona kako bi privukla pozornost na zid. Pozadina stvara savršenu pozadinu za stolne svjetiljke, a također omogućuje da krevet bude žarišna točka sobe. Mnogo manje odvažne od pozadine s licem u vezi s animeom, ali i prekrasne.

Dizajn interijera spavaće sobe

Malahit pozadina iz Interneta& Sons
(dizajn: NASA)

Zanimljiv interijer: 52 načina za uključivanje otrcanog šik stila u vaš interijer

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: